Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

7/2021 Itt a tavasz, dagad a f...

99423-1613989624-6107fd354998fef233889612c4455eff.jpg


Ugye nem kell magyaráznom?

Remélem motoroztatok is! :D
  • Like
Reactions: 5 emberek

Hozzászólások

Áááááhh, a mi szegődött cicánk már vagy másfél hete megcsinálta...
Egyébként a címben a folyóra gondoltál?;)Merthogy dagadnak azok is rendesen, remélem a Tisza és mellékfolyói környékén élő barátainknak nem veszélyezteti az otthonát!
Sok motorost láttam a hétvégén felénk.:ok: Szoci vas egy darab se.:( De volt mindenféle stílus, hála Istennek a főnököm nem látta, nem hallotta, így Pannával:sze: egyetértően összemosolyoghattunk, gyönyörködve a vasak látványában és hangjában... mivelhogy mióta ez a k.va távoktatás megy (ahogy áll a dolog, így is fejezzük be a tanévet), három percem még nem volt a vasaimra, dühös vagyok és elkeseredett:morog:
egyszer lesz talán igazi motorom is
 
Jaj, ne is mond. Én nem voltam macskaellenes, addig amíg nem lett kertes házunk. Nekünk nincs, de a szomszédban több helyen is van. A kaput az tette be, amikor a gyerek homokozója mellé szóródott homokba volt a kula meg a kocsira, ami az utcán állt, rátekertek egy brióst. Mostanában, ha látok macskát a ház környékén ijesztgetem őket. Egy hete a bejárati ajtó tövénél a falat huggyantotta le valamelyik. Legszívesebben kitennék valami fagyállós virslit, csak hát nem akarnám, hogy az én lelkemen száradjon a szomszéd szomorú képe. Pedig van most 6 kismcsakájuk és rendszeresen itt kódorognak a kertben, az ajtó előtt... Lehet kéne egy kutya :cool:

Motorost is láttam, csütörtökön vagy 15 fok volt, akkor rajzottak is, de aki nem tudott menni akkor az ment szombaton a szemerkélő esős 2 fokban (én meg a kocsiban az ülésfútést tekertem maxra :D). Nincs még igazi motoros idő, a vasam sincs még itthon, de majd nemsokára. Most épp terhes se vagyok, a gyerek is kezd elég nagy lenni, lehet idén motorozunk a zurammal is egyet. Vagy most kiabáltam el? :cool:
 
Szerintem a kocsira nem a macska szart, hanem valami nyest... azzal pedig vigyázni kell, mert szétrágja a vezetékeket.

Nálunk rendszeresen megeszik a Krómci kajáját az idegen macskák, és van amelyik csak bámul az üvegen keresztül, hogy ez a hülye meg mit akar itt, amikor próbálom elzavarni. :) A nászhangokról nem is beszélve. Na azt utálom, amikor arra ébredek éjszaka.

@Vidék igen, a folyók ilyenkor hóolvadáskor eléggé meg tudnak dagadni... :D
 
Utoljára módosítva:
@NaNa milyen hó?;):D
@Babulu mármint hogy a nemterhességet nem-e kiabáltad el?;):D:D
Elképesztő, szerintem hiányoznak a gyerekek meg a közösség nekünk itt a suliban (ezt most nem szabadna leírnom, de hát vak az nem vagyok, vannak olyan csajok hogy húúúúúúúúha), a múltkori értekezleten is olyan beszólások voltak, hogy simán 18-as karikás volt az egész, vihogtunk mint a kistinik:heureka:a legjobb beszólás az egyik kollégáé volt, aki az osztályának adatai felolvasásakor elcsúszott egy kicsit. Teljesen ártatlanul mondta: "Ja, bocs! Lehet, görbe a vonalzóm. Nem baj, legalább végigér." Na ezen a hölgykollégák vezetésével negyed órát röhögtünk:heureka: ravasz ez a tavasz:Dmondjuk én már megszoktam a nincskihezodabújást, sőt amilyen rossz a derekam, még élvezem is;):D
 
Nem tudom, ez a briós téma már szerencsére többéves és azóta se volt (kop, kop, kop) de az tény, hogy előtte jól bekajált az eperfa terméséből, mert azt is fel lehetett benne ismerni :eek: Amúgy itt nem nagyon van nyest, messze ide az erdő szerintem.

A terhességet 2,5 éve nem sikerült elkiabálni, nem hiszem, hogy pont most :D Egyébiránt állok elébe ;)

Derékfájás nem kifogás, ha olyan a szitu, tessék udvarolni, végülis elváltál már nem? Hajrá :bang:
 
Nem tudom mit zabálnak össze :D De azt is utálom, amikor meglátom a kocsin a mancsnyomukat. Felmásznak a tetejére és lecsúsznak a szélvédőn. Ezt eljátszák úgy, hogy épp lemostam és a sáros mancsukkal csúsznak végig :eek: Néztem már sokszor, hogy legalább karmolás ne legyen az üvegen, fényezésen, mert akkor tuti betelik a pohár és kinyírom, amelyik a kerítésen beteszi a mancsát :karomkodik2: Már majdnem vettem ezt az ultrahangos cuccot, legalább a kocsibeállóba, csak arról is írnak hideget, meleget. Ha valakinek van tippje szívesen veszem ;)
 
Nem olcsó a fenntartása, de multifunkcionális. Kutya.
Bocs, de erre az életre elegem van ebből a párkapcsolatosdi kész átverés show-ból:ne:meg hát nemcsak a derékfájás van, több képességem is megszűnt, leginkább a bizalomra való képesség:(majd a következőben talán;)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
829
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére