Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

3/2021 Egy derékba tört karrier

Szeptember óta minden hétvégét a nyaralóban töltöttünk (meg előtte nyáron is szinte mindegyiket). Kiderült, hogy télen is ugyanolyan jó hely, csak tűzifa legyen elegendő.

Na az elmúlt hétvége megtörte ezt a rendszert, ugyanis itthon maradtunk.

99418-1611754120-a7ef3588cc2eb7a91c755499641ea621.jpg

Valamilyen okból megnéztem az időjárás előrejelzést (pedig nem szokásom, max, ha motorozunk), és az egész hétvégére esőt mutatott, ráadásul nem is keveset. Így nem volt annyira vonzó a kiruccanás. Amit persze nem is értek, mert eddig nem volt akadály sem eső, sem -10 fok... Mégis elgondolkodtunk, hogy egyáltalán lemenjünk-e.

Végül a dolog magától megoldódott, mert péntek délután hazaküldték a fiamat a suliból hőemelkedéssel. Lázasan pedig csak nem viszem le a gyereket, hogy a nulla fokos Dunában ugráljon egész hétvégén az esőben.

Szóval itthon maradtunk.

Viszont ahogy az már a gyerekeknél lenni szokott, másnapra kutya baja nem volt, és ahogy a meteorológusoktól is megszoktuk, egy csepp eső sem esett egész hétvégén. Az unalmas kertes házban pedig mi más program adódik egy mai gyereknek, mint felváltva TV/telefon/tablet/laptop és a szünetekben vita a tesóval, hogy kinél melyik lesz a következő.

Hogy ennek véget vessünk, elmentünk "kirándulni" egyet a környékünkön. Ragyogó napsütés volt és vagy 20 fok... legalábbis, ahol sütött a nap.

A környék minden látványosságát megnéztük, a Caprera pataktól az alumínium M0-ás hídig, majd végül Csömörön kötöttünk ki Dudinál, a kárpitosnál egy jó kakaóra (a gyerekek) és kávéra (a felnőttek).

Út közben botlottunk ebbe a két kétes egzisztenciába. Egyiküknek már szemmel láthatóan derékbe tört a karrierje. Jól néztek ki, na. Szóval ezért kellett ez a hosszú bevezető. :D
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Na, az én gyerkőcöm meg két hét ovi után szombat éjjelre belázasodott, ugatva köhögött és úgy döntött nem bír aludni csak ordítani. Napközben persze jobban volt, de vasárnap éjszaka majdnem ügyelet lett belőle. Szóval sikerült összeszedni egy finom középfülgyulladást és így 5 nap után én is kezdek vacakolni :beteg: még a jövő héten se mehet, addigra félek én dőlök ki, pedig mennem kéne újra dolgozni. De jó, hogy a te gyerkőcöd jól van :) én meg remélem nem mászok bele :eek:
Amúgy itt nálunk egész héten napos, de marha szeles a Dunapart. Nem is mentünk le addig, nehogy még jobban ráfázzon szegénykém.
 
Utoljára módosítva:
@Babulu nálunk a Salvus vizes orrmosás nagyon bevált. Egyrészt azzal gyógyítottam Lőrinc fülét, amikor középfül gyulladása volt, és megúsztuk, hogy kivegyék a manduláját. Most meg az a szabály, hogy oviból-suliból hazaérve ki kell mosniuk az orrukat, nehogy hazahozzanak valami bacit. Amúgy szarul hangzik, de maguknak csinálják. Sőt, Lenke néha csak úgy iszik néhány kortyot, mert szereti. :D Pedig tök sós...
 
Hát kiindulva abból, hogy az orrszívás is kétemberes :D Mondjuk inkább szerencse, mert nem volt eddig sokat beteg, hogy hozzá legyen szokva. Szóval ő nem az, aki 3 évesen már maga szívja ki. De lehet, hogy most változni fog és nálunk is állandó vendég lesz a porszívó ősztől tavaszig. Egyelőre kapott sapit és melegítjük a fülét. Most gondolkodom az inhalátoron, mert most is elég köhögős, meg amúgy is száraz a levegő a házban. Hátha nem lesz nagyon beteges, hamar hozzászokik a közösségi bacikhoz :)
 
Gyerekként nekem sokszor volt középfül gyulladásom, meg arcüreg. Közel jártam a felszúráshoz. Nekem a Zepteres infralámpa, biotron lámpa vált be.
 
Nekem anno állandóan felszúrták. Úsztam és benne maradt a víz, aztán begyulladt. Szerencsére kinőttem.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
674
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére