Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

3/2021 - CSAM csomag érkezett

Tavalyi fotoblogomnak köszönhetően kaptam CSAM-os kupont. Jól be is vásároltam belőle. Lett belöle pólók, csősál és persze bögre.
A bögrét gyorsan be is fogtam, mert a cégnél mindig lenyúlják a csészéimet. Gondoltam ennyire csajos bögrére csak nem mennek rá a pasik.
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Hát nem akarlak elszomorítani, de az a póló nem lesz vizes, és az öltözőben se leszünk jelen;):beee:ezek a csajok nem OLYANOK:nemnem:
Vagy csak nekem jár az eszem AZON?
Volt nemrégiben egy értekezlet nálunk a suliban, és valahogy úgy kanyarodott a szó, hogy mindenki mindenből AZT hozta ki:heureka:a legjobb följegyzett beszólás egy elvált kollégáé, mondták neki, hogy eltévesztette a felolvasott adatot (félévzáró értekezlet, mindenkinél föl van olvasva a magatartás és szorgalom jegy, meg hogy ha bukott, akkor miből), erre azt mondta (Isten bizony teljesen ártatlanul!), hogy "Bocs, asszem görbe a vonalzóm... de legalább végigér" na azt ne tudjátok meg, meddig röhögtünk szegényen:D:Dlehet nagyon tavasz van, meg ritkán látjuk az ellenkező nemet (mert mi még ilyen konzervatív heterók vagyunk, nem haladunk a korral:muhaha:) Na fordítsuk komolyra a szót!
Egyébként most félek egy kicsit, mert ez az oldal olyan volt mindigis, ahol a csajok legalább nagyjából mentesültek a férfiak (vagy magukat annak tudni akarók) disznó meg hímsoviniszta megjegyzéseitől, úgyhogy most aztán fosok, hogy így belehúztam... Jól meggondoltam én ezt a bejegyzést?
Vigasztaljon a tudat, hogy komoly feszkó alól szabadultam ki, ma fél 3 után 5 perccel a bírónő kihirdette a házasságom lezárását, úgyhogy ha hülye vagyok, bocsássátok meg, most szabadultam (bár még a 15 napos fellebbezési lehetőség ott van), legalább esély van arra, hogy megmarad a ház a fejem fölött, és a gyerekeknek is lesz hova menniük...
Reméljük, hamarosan személyesen is találkozhatunk valahol, valamikor (Kopaszkutya, megvan?), de egyelőre mióta távoktatás van, egy perc nem sok, annyit se tudtam a vasakkal foglalkozni. Pedig nem tudom leírni, mennyire vágyom a motorozásra. 3 év kihagyás nem kevés...
Ekecs barátom modta, hogy na, akkor lehet vas, olyan igazi. Mondom a nagyja még hátravan... a legkomolyabb fékező tényező még itt van... bár ahogy van, lehet nem sokáig, akkor viszont az élet fog sokkal többe kerülni, és végképp legföljebb tankolásra ha telik majd:no:
Szóval délnyugaton a helyzet változatlan
azért így a végére sikerült lenyugodnom:heureka:
 
:eek:
ja aszittem valami rendeltés-szerű-szerű dolog, mondjuk két csősál a térdre vagy ilyenesmi
sose tudok szabadulni a csóró gondolkodásmódtól, hiszen Neked van rendes térdvédőd:heureka:
 
Ja, azt hiszem leesett a tegnapi off oka, én arra gondoltam a tegnapi bejegyzésben (az első rövidben), hogy az én két kislányom (őket hívtam csajoknak) megmutathatja majd a két CSAM pólót, amit @NaNa küldött nekik (ez úton is nagyon szépen köszönöm a nevükben is), erre mondtam a bemutatót! Kezdenek belenőni egyébként (mármint derékbőségben:eek:)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
613
Hozzászólások
22
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére