Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2/2021 - Téli séta

Ha megkérdezi valaki, hogy milyen az idei tél (milyen volt), akkor csak annyi a válasz, hogy ép hétköznapra esett és dolgoztam....
Persze mikor köszönt be a tél, a havazás mikor már vége a szabadságomnak. Terveztem, hogy a szőrgyerekeimnek megmutatom a havat. Gyorsan körbenéztem, hogy hova is lehetne menni kicsit kirándulni a hétvégén, ahova nem kell órákig kocsikázni és még embertömeg sincs. Fehérvár környékén több helyre is erdőjárási tilalom lett bevezetve állomány ritkító vadászat miatt. A választásom Iszakaszentgyörgyre esett, terv szerint a kastélytól induló tanösvény akartuk bejárni. A kastély parkba kutyát nem lehet bevinni, és a tanösvény sincs jól kijelölve, így inkább szabadon sétáltunk egyet. Havat nyomokban találtunk, a kutyáim bele is hempergőztek párszor.
Kastélytól felmentünk a magyarországi egyetlen Kőpiramishoz, majd a Piramita kilátóhoz.
A kilátóba ügyesen a kutyusok is fellépcsőztek, de lefelé az egyikük megmakacsolta magát, így őt kézben kellett lemenekíteni.
A domboldalon jeges szél tombolt, így visszaindultunk a Piramis felé, és visszaereszkedtünk az autóig. Otthon meleg teával melegedtünk át.
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Kb. így, csak gyerekkel.
Folyton azt kérdezgetik, hogy mikor megyünk már szánkózni meg korizni. Tavaly egy csomószor (többször) voltunk ilyen ingyenes koripályákon. Egészen belejöttek. Idén csak abban reménykedtem, hogy hátha befagy a Duna...
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
421
Hozzászólások
4
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére