Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

A Mad Max most van. Elgondolkodtam.

Vicces látni, hogy a korábbi filmekben hogyan képzelték el a kétezres éveket. Mostanában leginkább a Vissza a jövőbe játszik nálunk a gyerekek miatt. Ha jól emlékszem, ott 2015-be utaznak előre az időgéppel és hát ott is van pár olyan technikai újdonság, ami innen nézve elég vicces.

Szilveszter óta mennek a mémek a közösségi médiában arról, hogy a Mad Max 2021-ben játszódik. Azért örülök, hogy annyira még nem súlyos a helyzet. Persze az egy kicsit aggaszt, hogy Kaliforniában és Massachusets államban 2035-től betiltják a benzin üzemű új autók forgalomba helyezését és 2050-re teljesen Carbon Free államot akarnak csak elektromos autókkal.

Ez azért azt mutatja, hogy ez a film, amit nemrég láttam, nem is annyira utópia. Mondjuk amerikai motorosok csinálták, szóval valószínűleg jobban látják az ottani helyzetet.

Szóval elgondolkodtam, hogy ha 2021 olyan lesz,mint a Mad Max, akkor úgy is kellene kinéznünk, mint a Mad Max szereplői.


99246-1609835343-d22a180cef9494c5f1e2e630605c19c0.jpg



Na jó, az ötlet nem a sajátom, innen vettem (a férfi változat :D)
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Áhh, a bőrcuccot még megoldom, de a többihez lusta vagyok... És ez még rajta is úgy áll, mint tehénen a fegyvertok, akkor mit szóljak én... :D

Halkan közbe suttognám, hogy a "Patkány éve" már 2X is elmúlt (in memoriam Rutger Hauer), és a Robotzsaru is egy 2 évtizede meghaladott jövőben játszódik :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,809
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére