Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

53/2020 BÚÉK mindenkinek!

Az ünnepek csendesen teltek, szűk, családi körben. Többnyire csak négyen voltunk.

99245-1609768098-e73c5a84d185609719d458131bff0147.jpg

A képen a Duna túlsó partja, a Csepel sziget látható a petárdázás előtt.

A szilveszter hasonlóképpen, de az már nem itthon, hanem a Ráckevei Duna partján (igen, az az, ahol az olajszennyezés történt, de hozzánk már nem úszott le szerencsére).

A szilveszter éjjel csendesnek mondjuk nem volt mondható, mert kb. délután 5-től éjjel 1-ig ment a petárdázás. A Facebookon már többen felvilágosítottak, hogy végül mégsem tiltották be a tűzijátékokat, csak árusítani nem lehetett őket, szóval fölöslegesen voltam meglepődve azon, hogy talán még a szokásosnál is nagyobb volt a ribillió.

Mivel előrelátó vagyok, a pezsgőt már délután kidurrantottuk. Mekkora pazarlás már, hogy éjfélkor kibontjuk, mindenki iszik egy pohárral aztán lefekszünk aludni. A pezsgő maradéka meg a következő héten valamikor megy a lefolyóba.

Ahogy sejtettem, a családból rajtam kívül senki nem bírta ki éjfélig. A férjem már 10 óra körül nyugovóra tért, a gyerekek pedig hősies kitartással 5 perccel éjfél előttig bírták. Őket még a petárdázás sem tudta felverni. Szóval még szerencse, hogy délután még tudtam valakivel koccintani.

***​

Ez az év idén 53 hetes lett. Vajon van itt még valaki, aki beszállna egy ilyen heti fotóblogba idén? Vagy már teljesen egyedül maradok ebben? :D
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

miről is szól lényegében ez a heti fotoblog dolog?...

ja, és persze: "frohes neues" mindenkinek...
 
Utoljára módosítva:
Tavalyelőtt NaNa indított egy ilyen kihívás-szerű versenyt, hogy aki minden héten ír egy blogot, amit az adott héten készült fotóval ékesít, azok között kisorsol egy CSAMShop kedvezmény kártyát. Tavalyelőtt év végén kb. négyen maradtak versenyben. Hát húszhúsz nem úgy sült el, ahogy terveztük, de volt idén is, aki tolta folyamatosan a blogokat. Én majd akkor tervezek beszállni, ha az újraindult motorozásom adja majd a témákat. Szeretnék idén végre nyeregbe pattanni, de ahhoz sok dolog kell még, egyik se olcsó, és a költségtervezéssel már szeptembernél tartok (annyira kevés marad ugyanis a fizuból, hogy alaposan meg kell terveznem, mire mikor költök, és nagyon sok a kötelező és egyben időhöz kötött dolog, ami tolja azokat, amiket ÉN AKAROK megcsinálni).
Und wir brauchen WERNER und ein frohes, gesundliches neu jahr! (Utoljára 1998-ban kellett németül nyomnom;):D)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
470
Hozzászólások
4
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére