Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

52/2020 Karácsony

Az idei egy fura év volt, és ehhez fura karácsony is társul. Nálunk pl. már 23-án állt a karácsonyfa, mert a gyerekek unatkoztak és a faállítás is lefoglalta őket egy fél órára.

99244-1609154214-b1e121bc03189186306dad40f3aa4d47.jpg

Mivel szenteste sem mentünk sehova, trükkös volt a Jézuska feladata. Szerencsére amíg mi sétáltunk a környéken, hogy megcsodáljuk a kivilágított házakat, valahogy mégis sikerült beosonnia és lerakni a karácsonyfa alá az ajándékokat.

Nálatok hogy telt a karácsony?

Mivel most egy kis időre lekapcsolódom a gépről (telefon persze lesz nálam, de a net nem biztos, hogy lesz), ezúton is Boldog Új Évet Kívánok nektek!
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

7-en voltunk, és mindenkit el tudtam szállásolni. Leszartuk, hogy még nincsenek bent a kapcsolók és hosszabbítóról megy minden, meg egy réteg festék van csak fent és hasonlók. Bedurrantottam a kandallóba és jól éreztük magunkat. :D Batyus bulis csajos kari, 5 évessel, 15 évessel csajok, anyuk, barátnéim. Klassz volt a kicsi öröme :D Kaptam egy vastag plüssös pizsamát, hogy sose többé ne fázzak, na azt azért megkönnyeztem.
 
Utoljára módosítva:
Én csak másnapján hozhattam el a lányokat. Jó volt. Balhé csak mérsékelten, megfordult a fejemben, hogy lehet ez lesz az utolsó Karácsony, amikor a balhé borítékolt. Vajon milyen lehet békességben ünnepelni? Meg tudják valaha a gyerekeim tapasztalni, amit én nem tudtam?
Jó sok ajándékot kaptak, hagyományosan hasznosakat: vastag nadrág, pólók, pulcsi, de egy kis élvezeti faktor is volt bent: két lófigura, egy-egy könyv (a párjukat születésnapjukra kapják, az is mindjárt itt van). Kicsit azért elbújtam, mert bizony szégyellem, hogy nem tudok úgy ünnepelni, mint azt a tévében látják. Azért viszonylag jó Karácsony volt. Legyen a többi is legalább ilyen!
:ajándék::flover::love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
632
Hozzászólások
4
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére