Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

48/2020 - koszorú

Régóta gyűjtögetem a boros dugókat. Terveim szerint üzenőfalat akartam belőle készíteni, de aztán kaptam egy parafadugó tartót, amibe kiválogattam a szebb dugóimat. A többiből pedig ezt a koszorút készítettem.
Első ilyen alkotásom, így sokat tanultam, hogy mit kell másképp csinálni.
PL: Vessző alapot használtam, szalma alap jobb lett volna könnyebben ragasztható az egyenletes felületre.
Meg hogy a ragasztópisztoly hegye meleg .... ne nyúlj hozzá! stb
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

5letes! Én a parafadugót más céllal tettem el;)főtengely kiegyensúlyozó furatainak ledugózása után nagyobb elősűrítési nyomás alakul ki, intenzívebb a felömlés, illetve ha kibővítetted a felömlőket, akkor a forgattyúsház térfogatának megtartásához kell;)mert ha műanyaggal vagy aluval dugózod le és megcsúszik, az lerendez mindent odabent :eek:minden világos, ugye?;):D
 
Lezajlott rockkocsmai dialógus:
"-Várjál, várjál, ne dobd el a nyitót, gyűjtöm!! (Mármint a dobozos sör alu nyitófülét.)
- Tényleg? Mennyi van már?
- Ez az első!"
:heureka:
 
Jaj de sok dobozos sör (és kóla) nyitóm volt. Karkötőm, kulcstartóm és persze mindenféle öv láncom volt belőle. Anyám hogy utálta! :)
 
Mennyi rockeren volt ilyen!:ok:Majdnem olyan tartozék volt, mint a szimatszatyor a jelvényekkel, felvarrókkal, telefirkálva kék tollal meg fekete filccel :ok:Én inkább kimért piákat ittam, nem nagyon volt rá lóvé, meg a bort jobban szerettem mindigis, mint a sört, az én láncom rövid lett volna:)DE MOST!!! Láttam egy boltban 3 decisben a következőt: "Dicsérteshake: Tibi atya gyümölcsízű rosé alapú ital" Hát dögöljek meg egyszer megkóstolom (előtte szigorúan meghívom a Nagyfőnököt is rá;):D:D:D)
 
@Vidék Nekem volt szimatszatyrom, sőt katonai hátizsákom is. Katonacsaládban ilyen mindig akadt. :) Sőt acélbetétes bakancsom is - de csak fősulis koromban, mikor már saját pénzből meg tudtam venni, mert anyám egy fillérrel se támogatta ezt a "kilengésemet".
 
Mindigis tetszettek az acélbetétes bakancsos, szimatszatyros rocker csajok! Hát még amelyik motorozott is!:ok:Sokszor gondoltam rá régebben, de jó lenne megérdemelni egy ilyet:)aztán tavaly ennek a töredékéért is megkaptam a magamét, meg most jön a válásom tárgyalási szakasza, úgyhogy szerintem úgy erre az életre ennyi volt nekem a nőkből (de lehet h a következőre is;)) úgyhogy inkább igyekszem, legyen mivel elkezdeni a következő szezont:csam:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
518
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére