Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

43/2020 Vége a szezonnak

El sem akarom hinni, hogy az előző években ilyenkor október vége felé még motoroztam. Tavaly is. Most meg olyan hideg lett hirtelen, hogy már eszembe sem jut, hogy motorra üljek.

99199-1603721748-fa58313677ae67da76ed950058925535.jpg

A hosszú hétvégét a nyaraló téliesítésével töltöttük, víztelenítettük a locsolórendszert és elraktuk a csónakokat. Két hete még mentünk vele egy kört, de valahogy most már nem vonz a víz.

Aztán a szombati kellemes 20 fok után vasárnapra özönvíz szerű eső jött, úgyhogy ez alátámasztotta a döntésünket. Befűtöttünk a kandallóba, és nem csináltunk semmit.

Te mit csináltál hétvégén?
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Szombaton még sikerült egy jót gurulni, 16-17 fokba belefért bőven, és a szél is elég jól elvitte az avart az utakról. Igaz, pont emiatt pályára már nem mentem fel, 50-70-es széllökések nem a motoros barátai. Vasárnap már a tömény nyúlós-nyálkás takony jegyében zajlott, szóval parkolás... De errefelé csütörtöktől ismét tisztuló időt ígér, talán tudok újra pacival munkába ügetni, és kis szerencsével lesz hétvégén is némi kéménydörgés... Amíg nem megy 7 fok alá, száraz időben hajtani fogom. Minden méter számít, hogy a jövő évi RockHarz már ne legyen gond 2 személlyel, megpakolva.
 
Pénteken kukoricaszedés, apámat kora délután mentő vitte a kórházba, megint elzáródott a bele, egy nap múlva megint kiültették. Nem tudni, mi lesz ezen a fronton. A disznók ízületesek, az egyiknek gerincsérve van, mielőbb le kell vágni. Nincs szabadságom, a szünetben folyamat menni kell, rengeteg meló gyűlt össze, mindent meg kell hamar csinálni, amíg a főnök nincs idehaza, ki kíváncsi a dühöngésére. Gyerekek nálunk, úgyhogy nem unatkozunk. Motorokkal kapcsolatban semmi. Pénz nincs semmire, kölcsönpénzből tankolok, hogy be tudjak járni melózni. A többit képzeld hozzá. Úgyhogy csak a szokásos szopásos:boa::heureka:
 
Egyébként, ha valaki nagyon akar, van (lesz) még motoros idő idén. Használjuk ki! (Ugye akinek van mivel:p)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
674
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére