Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Tési-fennsík

Reggel összedobtam egy útvonalvázlatot, amit csak nagyvonalakban követtem. Amint megláttam az útmenti jópofaságokat, egyből elkezdtem improvizálni. Várpalotát elhagyva a Tési-fennsík irányába, főként jobb kéz felől állati klassz "level 1-2" szintnek megfelelő terep fogadja az arra fogékony motorosokat. Még valami kilátó-félét is megpillantottam, de csak visszaúton vettem észre, hogy még az út elején kitáblázták az útirányt és bizony arra kellett volna még mennem egy kicsit, ahonnan már visszafelé tartottam.

Csodás aszfaltozott erdészeti utakat találtam egyébként, ahová szépen kipakolták a "saját felelősségre" táblákat, valamint a 30-as korlátozást. Nem is vágytam sokkal többel menni, átadtam magam a látványnak és az illatoknak.

Mielőtt hazaértem volna, már 48 ezret mutatott a számláló, már csak a járdára kellett felugratnom, hogy elfoglaljam a parkolóhelyem, erre nem átváltott 48.001-re?!

Csatolás megtekintése 18093 Csatolás megtekintése 18094 Csatolás megtekintése 18095 Csatolás megtekintése 18096 Csatolás megtekintése 18097 Csatolás megtekintése 18098 Csatolás megtekintése 18099 Csatolás megtekintése 18100 Csatolás megtekintése 18101 Csatolás megtekintése 18102
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Olaszfalu ismerős. Amikor Zircen át a 82-esen jártam Győrbe, onnét is van egy elágazás arra, bár még sose jártam ott. Apám igen, gyakran emlegeti, mennyire utált ott 1978-ban tank gyakorlópályát építeni:eek:

Egyébként ha van hozzá affinitásotok, egyszer azt a környéket érdemes vonattal is felfedezni (Veszprém-Győr vonal). Lassan megy, de csak úgy kapkodja az ember a fejét, annyi a gyönyörű látnivaló, ami az útról nem is látszik:ok:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
MoncA
Olvasás
1,836
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

MoncA további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére