Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

37/2020 - Nincs változás

Párom a hét második felét a haverokkal töltötte a Balatonon. Így én átköltöztem a jószágaimmal a Mamahotelbe.
Jószágok élvezték, hogy kerti kutyák lehettek, majd a kanapén kipihenték a fáradalmakat.
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Namost lehet én vagyok maradi vagy papucs. De ha nekem párom lenne, és otthon feküdne két gipszelt lábbal, azt mondanám a haveroknak: "Figyu srácok, gáz vagy sem, én bizony otthon maradok ezzel a nőszeméllyel, bocsi. Ha lábra áll, bepótoljuk."

Namost így, hogy ugye a drágalátos önszántából lelépett a két kölökkel, és folyamatosan rombolja a munkámat velük kapcsolatban (is), és olyan hazugságokat terjeszt rólam, hogy ha normális ember lennék, az lenne a minimum, hogy neki is valami hasonló szabadsági lehetőséget intézzek (nevezetesen összetörjem mint a ropit), ez az otthonmaradós ápolásos történet részemről kilőve. Ápolja az aki ellenem fordította.:karomkodik2:

Te ismered, de engem elgondolkoztat, hogy akkor most itt mi van rendben és mi nem:elpirul2:
 
Mindezzel együtt jobbulást kívánok! Vigyázz magadra, fontos, hogy teljesen fölépülj, hogy ne maradjon "emlék" életed végéig!:flover:
 
@Vidék 4 hete ápol az Uram és intéz mindent helyettem (mos, főz, takarít, kutyázik) , így megérdemelte a szabad hétvégét. Főleg, hogy meg is tudtuk oldani, hogy anyukáméknál hédereljek addig. A barátokkal minden évben adott időpontban van ez a közös vitorlázásuk, és én nem akartam, hogy kihagyja miattam ezt.
 
Jaj de aranyos vagy!:)Azt hittem, csak úgy lelépett:elpirul2:látod miket feltételezek ha egyet iszok:üss:nem is ittam különben;)de a környezetemben láttam egy-két dolgot, úgyhogy utólag is bocsánatot kérek az Uradtól! Úgy néz akkor ki, hogy földobtak, és nem estél le (mert Vickancs megfogta az Isten lábát;):))!:flover: Jobbulást továbbra is!:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
550
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére