Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Cseh-turné + Stelvio - 2. nap (8. rész)

Úton Hrubá Skála felé a délutáni tankolás során beállt mellém ez a gyönyörűen karbantartott Jawa. Egy korombéli srác vezette, utasa is volt, és volt egy sejtésem, miszerint a motor napi használatban van.

Csatolás megtekintése 17980 Csatolás megtekintése 17981
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

638.8, utolsó széria, 1990-1991-es lehet, ez közvetlenül a tárcsafékes 639 előtti darab. Nálunk ritka, felhúzott kipufogós, műanyag első sárvédős gyárilag. Nagyon patika! Ezért tripla lájk járna!:ok::ok::ok:
 
Bocsi, mekkora mákos vagy! A kedvenc vasam! (Bár az 1985-88 közötti 638.5 egy picit jobban tetszik, de műszakilag ugyanaz.) Úgy érzem, ha nem lennének komoly akadályozó tényezők, el bírnék viselni egy ilyet a valagam alatt végleges vasként;)
 
én meg már nem tudtam, miért nem mozdulsz rá erre a motorra, de látom, előkerültél, ezt csak Neked fotóztam, komolyan!
 
Jaj de tündér vagy, nagyon szépen köszönöm:love:
Az igazság az, hogy nagyon sok az iskolai meló, teljesen új képzési rendszer van, és még most se ismerünk minden részletet. Nyáron megcsináltam a leendő dolgozatokat, tegnap végeztem a tanmenetekkel és feltöltésükkel, és mivel nem kaptam elég óraszámot a tananyag mennyiségéhez képest (már nem tudok mit kihagyni belőle), nem lesz idő a táblára írni, rajzolni, meg az előző évek tapasztalatai alapján, hát, amit a táblakép alapján a füzetükbe rajzolnak, hogyismondjam... szóval... ezek a legnemesebb értelemben véve parasztgyerekek, sokuknak a pálcikaember a csúcs, hogy várhatnék el tőlük egy "működőképes" pl. OHV-vázlatot... Szóval, mivel a termek nagy részébe projektor lett szerelve, powerpoint bemutatókat csinálok az óráimhoz, és ez igen sok idő, és igyekeznem kell vele. Idén is lesz szakoktató továbbképzés, addig meg kell lennem ezzel, és idén már végképp nem tudom elkerülni, hogy munkagépeket tanítsak nekik. Amihez ugye lövésem nincs, éppencsak amit fatertól itthon el tudtam lesni, az meg édeskevés... úgyhogy szorítsatok, mert úgy leszek, mint anno a módszerváltás után az orosztanárok angolból meg németből, egy leckével fogok a diákjaim előtt járni...

de ugye milyen jó nekünk tanároknak, nem csinálunk semmit, a minisztériumunk, a melósok meg a szülők szerint se:morog:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
MoncA
Olvasás
626
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

MoncA további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére