Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Cseh-turné + Stelvio

Az eredetileg húsvétra tervezett cseh-turnémat holnap reggel indítom. Az időjárás már megint ellenem dolgozik, de a szabadságok miatt már nem lesz több ilyen lehetőségem, ezért nem halogathatom tovább. Ha jól mennek a dolgok és nem lesz megint hóvihar, akkor nem jövök haza egyből, hanem végre megtámadom a Stelvio-t. Ausztriában csatlakozik majd hozzám állandó túratársam, ha Isten is úgy akarja.

Pár napja - mikor máskor(?) - a bal első indexem helyzetjelző szála sikeresen megadta magát, de ezt már túratársam orvosolta és pluszban egy egész izzókészlettel látott el baj esetére.

Az esőruhám is elég viseltes volt már, főleg a nadrág lábszár részénél, konkrétan szinte teljesen eltűnt róla az impregnáló felület, ezért a héten őrült kutakodásba kezdtem, hol tudnék normális áron esőruházathoz jutni.

Kinéztem magamnak egy konkrét terméket, de csak webshopokban tűnt fel a cikkszám és nem akartam a szállítási idővel kockáztatni az átvételt. Végül találtam egy budapesti üzletet tőlem pár km-re, akik szintén forgalmazzák ezt a márkát, ez pedig nem más, mint a Polonium Trade Kft.

Nagy lendülettel estem be a boltba, de kiderült, hogy ez csak egy bemutatóterem, de az üzletvezető eladni szeretne, nem a babérjain üldögél, ezért másnapra behozatta nekem a személyesen rendelt kabátot és nadrágot.

Annyira jófej volt, hogy miután nem ért be az áru az általa mondott du. 1 órára (kicsit később vissza kellett mennem), óriási árengedményt is kaptam. A kabátért és nadrágért összesen 5.000 Ft-ot(!) fizettem.

A kabátnak van összecsomagolható kapucnija is, két óriási külső zsebe, csuklónál pedig belső oldalon gumírozott. A nadrág bokánál két fokozatban állítható patenttel, derék részen gumírozott, és van mindkét oldalon egy tépőzáras zsebnyílás, hogy könnyen lehessen matatni a motoros gatyesz zsebében.

Annyiban nem mondható csak motorosnak a ruházat, hogy nincsenek rajta fényvisszaverő anyagok, de külföldi túrákon szép időben is fenn vannak a zsákjaimon a rikító narancs esőhuzatok, így képtelenség nem észrevenni.

Mivel fontosnak tartom azoknak a magyar üzleteknek az ingyen reklámját, akik kiválóan végzik a dolgukat, ezért ajánlom figyelmetekbe a Polonium Trade-et:
https://polonium.hu/kapcsolat

Csatolás megtekintése 17849 Csatolás megtekintése 17851 Csatolás megtekintése 17852 Csatolás megtekintése 17853 Csatolás megtekintése 17854 Csatolás megtekintése 17855 Csatolás megtekintése 17856
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Szeretettel üdvözlöm a cseheket a motorjaikkal együtt! Én annyira bolondulok a CZ-kért és Jawákért, hogy csak ezért meg akartam tanulni csehül... aztán az ajándék cseh-magyar szótár végülis egy kolléganőmnél kötött ki, mert kinézett neki egy csehországi menekülőút (ami végül nem jött össze neki). Ha van rá lehetőséged, kérlek, nézd meg Prágában a két Jawa-múzeumot, és ha belefér a programba és megtartják, akkor Brnóban egy motorosbörzét! Nekem ezek már nem fognak beleférni:( De olyan jól írsz, olyan, mintha egy kicsit én is ott lettem volna!:love:
 
Ja, és a legfontosabb: nagyon-nagyon vigyázz magadra, balesetmentes utat, jó időt és hiánytalan egészséget kívánok a túrához!:love:
 
köszönöm a jókívánságokat, de szokásaimhoz ragaszkodva messze kerülöm azokat a helyeket, amit úgy általában mindenki meglátogat, ezért aztán se motoros börzére nem megyek, de még csak Prága közelébe sem :-D
 
Mondjuk azt nem hinném, hogy a Jawa-múzeumokban tolonganának... engem lánctalpas traktorral nem lehetne elvontatni két napig onnan, és még a plafonról is AZ lógna;):muhaha:kiélvezkedném magamat egy jó darabra:ok:csak hát se pénz, se idő, se békesség, se motor:no:csak ennyi hiányzik, semmi több:heureka:
 
Egyszer volta Prágában, tantestületi kirándulás, tehát nem ÚGY, nem AKKOR és nem PONTOSAN OTT, ahogy akartam, de arra gondoltam, ha egyszer Dávid barátommal sikerül valami véletlen folytán kilógnom, akkor nem kell vacakolnia a hivatalos látnivalókkal, célirányosan Jawázunk és személyesélményezünk:ok:kb. akkora az esélyem rá, mint a lottó 5-ösre (3 éve nem játszom:beee:)
 
Ja a prágai kirándulásról: ott forgatták a Linkin Park Numb c. számának klipjét, egy kivételével az összes helyszínt megismertem:ok:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
MoncA
Olvasás
730
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

MoncA további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére