Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

3. évforduló

66.600 km, 8 csavar, 1 lemez... kb. ez az elmúlt 3 év motorozási mérlege számokban.

Éppen ma 3 éve, hogy hirtelen felindulásból megvettem életem első nagymotorját, egy 250-es Rebelt (oké, nem nagyképűsködöm, végül is elég pöttöm), majd megelégelve szerény teljesítményét, tavaly beújítottam mellé a nagytesóját (tudom, ez sem olyan nagy).

Remélem, mindig lesz annyi önkontrollom, hogy ennél erősebbet már ne akarjak venni, még akkor sem, ha saját véleményem szerint már ezt is "kimotoroztam".

Csatolás megtekintése 17774 Csatolás megtekintése 17775 Csatolás megtekintése 17776
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

A 250-es tényleg pici lehet, mármint gyengécske is, de az 500-as szuper. Komolyan elgondolkodtam, hogy kéne egy ilyen a városban rohangálni a Street Glide mellé. Most próbálom alkalmazni a vonzás törvényét és bevonzani a rá valót. :D
 
a 250-es annyira gyenge, hogy anno a hirdetésben az eladó úgy fogalmazott: "erőtlen és lomha motor..."
ezzel a dumával engem egyből megvett, én meg a motort :-D
 
Szóóóóóval estél vele, és a csavarok meg a lemez az a lábadra értendő? Hm... A vasnak nem lett baja? De bunkó vagyok mi, a vasat kérdezem és nem először Téged... Innen van a lábhajlítási nehézség?
Tudod, nekem azért nagy előrelépés lenne egy ilyen 250-es is. A 125-ös CM, igaz, rövid távon, nem tűnt annyira göthösnek. Persze a 250-es CZ nyomatékát azt nem érte el még egy másik 250-es se, amivel mentem eddig, de minden cigány a maga lovát dicséri (hát még a fél-sváb-fél-magyar:D). Én szerintem ki lennék vele békülve. Pláne egy olyan helyzettel, amiben lehet egy ilyenem:p Azt meg már ezerszer elmondtam, mennyire szerelmes vagyok a külsejébe:sze:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
MoncA
Olvasás
564
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

MoncA további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére