Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Mini kör

Ma aztán igazán nem volt lehetősége a gumiknak kockásra kopni. Velem tartott a kis Rebelem (250 cm3) nyergében állandó túratársam is (aki nem úgy állandó, hogy állandóan velem jön, hanem más nem jöhet velem). Mivel a pöttöm motorom teljesítménye 12 kW, a kirándulás nem volt más, mint egy elnyújtott krúzolás a tűző napon.

Állati jó érzékkel találok rá új helyekre, így fordulhatott elő, hogy belecsöppentünk egy komplett díszletfaluba.

A társas motorozás legfőbb hátránya, hogy amíg magányosan elég meggyőzően tudok hatni az emberekre, társsal az oldalamon sehová nem tudom magam bekönyörögni.

Na mindegy, körbejártuk, így is jópofa kis helyszín volt.

További képek:
https://www.facebook.com/pg/MoncA.motoron/photos/?tab=album&album_id=149980930082473&__tn__=-UC-R

Csatolás megtekintése 17723 Csatolás megtekintése 17724 Csatolás megtekintése 17725 Csatolás megtekintése 17726 Csatolás megtekintése 17727 Csatolás megtekintése 17728 Csatolás megtekintése 17729 Csatolás megtekintése 17730 Csatolás megtekintése 17731 Csatolás megtekintése 17732
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Állati jól néz ki!:ok: (Nyilván én csak a helyről tudok nyilatkozni, legföljebb a motorokról;)) Nem tudjátok véletlenül, mit forgattak itt? (Kardon kívül;))
 
de, már tudom, van egy ismerősöm, aki rendszeresen jár forgatásra, ő adta az alábbi választ:
"Pl. Beethoven árnyékában, Kossuthkifli, Borgia, meg valami Nèmet filmben is ezekben mi is dolgoztunk, de pl ott forgatták a Katedrális bizonyos jeleneteit, The last Kingdom és a Witcher számos jeleneteit is, de eredetileg valami Spanyol filmhez készült az ottani díszlet.
Na de talán előszőr 79-ben forgatták otf az Élve vagy Halva c. Rényi Tamás rendezte film hídrobbantásos jelenetèt is."
 
Amikor Győrben voltam az Egyetemen, épp akkor forgatták A szalmabábuk lázadása c. mesefilmet a Székesegyház környékén. Jópár barátom be is állt statisztának. Hű, tök jó lehet egy ilyen hely! Voltam Cseszneken a várromban is, egyik haver íjászkodik, ott volt a verseny, segítettünk neki fölpakolni a pályát is. Hát volt egy hangulata, na! A Witcherre különösen fölkaptam a fejem, jók ezek a kicsit természetfölötti dolgok időnként a lelkemnek (illetve a maradékának:confused:). Egyébként a jobb sorsra érdemes Eragon-t is Magyarországon forgatták.
Tényleg különleges képességed van a különleges helyek megtalálására! És fantasztikus fotókat tudsz lőni róla. Nagyon elgondolkoztató az első képen látható szobor!:ok:
 
Ezt már én is észrevettem, hogy ha az ember (mármint nő) pasival van, nem olyan segítőkészek az emberek. :D
 
Mert akkor látja, hogy már nem hajthat rád. Undorító férfihozzáállás... mondom ezt én, a pasi...
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
MoncA
Olvasás
591
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

MoncA további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére