Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Lengyel turné - Muskaui park (zöld tavak és a kilátó)

Miután végeztem a "Gyilkos-tó" környékével, át akartam motorozni a 2-es parkolóba, de véletlenül ráakadtam az 1-esre, ahol olyan gyalogos bolyongásba kezdtem, hogy kilyukadtam a 2-es parkoló tavaihoz is.

Nem tudom, milyen flóra úszkál a vízben, de az összes tó smaragdzöld.

További képek:
https://www.facebook.com/pg/MoncA.motoron/photos/?tab=album&album_id=138850414528858&__tn__=-UC-R

Csatolás megtekintése 17678 Csatolás megtekintése 17679 Csatolás megtekintése 17680 Csatolás megtekintése 17681 Csatolás megtekintése 17682 Csatolás megtekintése 17683 Csatolás megtekintése 17684 Csatolás megtekintése 17685 Csatolás megtekintése 17686 Csatolás megtekintése 17687
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Gyönyörű helyeken jártál!:)

Tisztelettel engedélyt kérek a képek lementésére. Van egy olyan könyvtár a gépemen, ahol a csakanagyonnagyonszép tájképeket tartom, ezek a fotók simán beleillenek a legjobbak közé. Ha "képernyővédőt" akarok kapcsolni (legálisat, tehát amin senki nem kap idegrohamot), akkor ezt a könyvtárat vetíttetem a géppel. Sok fotó benne van Tőletek is, meg egy volt diákom, Cserháti Péter fotói is. Érdekes tény, hogy a srác, habár akkoriban valami elképesztő mértékben volt kancsal, a fotózáshoz olyan szeme volt, úgy meg tudta ragadni a pillanatot, a témát, hogy a fotói felveszik a versenyt a világ legjobbjaival. :ok: Hát a Te fotóid is ilyenek. Hízelgés nélkül, jó szemed van hozzá.:ok:
 
Vidék, ezek a képek nagyon rusnyák lettek, totál pixeles, meg színtorzított, de lelked rajta .-)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
MoncA
Olvasás
562
Hozzászólások
4
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

MoncA további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére