Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Napi rövid - gumik

Vak, süket és a béna elmennek a csoda-tóhoz. Kívánhatnak egyet.
Vak bekeni a szemét a csodavízzel:
- Látok, látok!
Süket bekeni a fülét vele:
- Hallok, hallok!
Béna belehajt tolókocsival a vízbe:
- Új gumik, új gumik!

Holnap megyek a Kék Holdba. Az elsődleges ok - ki nem találjátok: lecseréltetem a gumikat. Sajnos kb. 3/4 éve azon kaptam a "gumi-piacot", hogy a gyári ajánlás szerinti Dunlop D404 tömlő nélküli változatát már nem gyártják a megfelelő méretben, így a mintázata, árfekvése miatt ezúttal a Bridgestone egyik termékére esett a választásom.

Az első képen a 41.300 km-t(!) futott első gumim látható a ma esti állapota szerint, a másodikon pedig... bizony, a hátsó gumi, amit cirka 23.400 km út kockásított meg diszkréten.

Még mindig nem akarom lelőni a poént, miszerint a lengyel turnén előjött egy jelentéktelennek nem mondható problémám a motorral kapcsolatban, remélem, holnap fény derül ennek okára és orvosolni is tudni fogják, mert ember legyen a talpán, aki ebben az állapotában meg meri ülni a motort. (Mondjuk én meg merem.)

Csatolás megtekintése 17696
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

néztem azokat is, de vagy az árát sokallottam, vagy a mintázata nem volt számomra megfelelő... mármint nem a külcsín miatt, inkább a belbecs, ha felmegyek földes/murvás/köves/homokos útra, ha nem is terepgumi, de azért ne pálya mintázatú legyen, ahhoz meg ragaszkodtam, hogy az első gumin mindenképpen legyen középső, folytonos vízelvezetés, meglepően ritka az ilyen mintázat, pedig azt hittem, hogy utcai gumiknál ez alap
 
Figyeld a höje gépészmérnök-motorépítő: "Mit is kellene látnom?" Persze ezt nem látni, érezni kell, de ránézésre semmi nagy gáz nem látható. OK a hátsónál látszik, hogy nem szerpentinezni használod, de ha vizsgabiztos lennék, és odatolnád a vasat, hogy főnök, ezt kéne áttolni, bizony szép mosoly nélkül is átmenne nálam. Mit érzel, hogy viselkedik?
 
így, hogy fokozatosan kopott, semmi nem volt érezhető, illetve most, hogy már fenn vannak az újak, érzem a különbséget, eddig a kocka tartotta függőlegesben, most egyensúlyoznom is kell :-D
 
Képzeld, milyen jól lesz dönthető Sára az autógumival hátul:beee:elöl meg a virslinél is vékonyabb 19-es Komar kerék:muhaha:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
MoncA
Olvasás
555
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

MoncA további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére