Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

17/2020 - Ki akarok mozdulni!

Ezzel a "maradj otthon", meg home office dologgal a legnagyobb bajom, hogy otthon vagyok 4fal között. Hétköznap napi 9-10 órát dolgozok gép előtt, aztán a háztartás is szalad, mert amint felállok napközben, hogy na most csinálok valami mást (PL: elmosogatok, vagy berakok egy mosást), jön a telefon, hogy most SOS feladat van. Meló után persze jól esik egy séta a kutyával - jah hogy nem lehet jót sétálni, mert a park tele labdázó gyerekkel, piknikező családokkal, padok tele beszélgető nyuggerekkel és söröző fiatalokkal. Persze ilyen körülmények között a kutya marad pórázon és csak sétálunk, nincs lemozgatva, labdázva.
Húsvét óta hétvégékre szigorítások vannak nálunk. Lakhelytől számított 1000 méteres körzetben lehet kutyát sétáltatni - így a tömbök körül sétáltunk. Ez mennyire élvezetes hétvégi program!!!
De most hétvégén fogtuk magunkat és ha már enyhítés, és most hétvégére nem volt 1000 méteres korlátozás, és részlegesen feloldották a Sóstói terület látogatását, akkor kilátogattunk oda.
6,5 kilométert sétáltunk, a kutya végre szaladgálhatott kicsit, de csak pórázon ott is, de legalább nem azt kellett lesni, hogy melyik gyerek labdáját akarja megszerezni.
Már nagyon várom a végét, hogy szabadon kirándulhassunk, és újrainduljon a kutyasuli.
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Én meg pont most írtam, hogy azon izgulok, hogy nehogy vége legyen még. Még annyi dolgom lenne itthon. :D
Persze mellette jó lenne motorozni is...
 
Nem figyelitek a híreket? Hogy hány fertőzött van? Mert a számuk napról napra vészesen emelkedik. Ha részlegesen föloldják a kijárási korlátozást, tömeges fertőzések lesznek, és tényleg a számítógépes szimuláció által számított 80%-os lesz a fertőzöttségi arány, a teljes lakosságra vetítve! Ebbe becslésem szerint kb. 300 ezren fognak beledögleni, és nemcsak idióta nyuggerek, akik nem bírnak a valagukon megülni otthon, szarnak a szabályokra és általában nem hajlandóak semmit fölfogni, mert azt ők jobban tudják, és különbenis az Atyaúristen csak az ő ideiglenes helyettesük:karomkodik2::ne::morog:. Nemcsak azok, akik kurva sokba kerülnek a TB-nek, és akik ellen csinálták ezt az egészet, mert sokba vannak és miazhogynemdöglenekmámeg. Hanem életerős, keresőképes, családfenntartó emberek is, tízezrével. Szerintem nem lazítani kéne, hanem szigorítani, jól megagyalni a sok idiótát, aki nem bír a valagán megülni otthon! :üvölt::ninja::ne:
 
Szerintem ahogy leszarták eddig is az emberek a korlátozásokat, kb annak alapján alig van fertőzöttünk... és nem lesz gáz.
 
Mármint ha az nem gáz, hogy pár százezren beledöglenek... De egye a rosseb, legyen igazad! A próféta szóljon belőled, és tényleg ne legyen nagy baj!:ciao:
 
Igen... A jelenlegi német halálozási számok nem érik el a 10000 főt, és július van már. Összehasonlításképp íme néhány adat magyar nyelven áprilisból... Magyarországról. Külön felhívnám a figyelmet a következő amúgy is kiemelt mondatra: "...idén eddig 1763 koronavírus-fertőzött ismert (és ezt célzottan is keresték, megjegyzés tőlem), tavaly ugyanebben az idősávban majdnem 60 ezer ember fordult influenzagyanús tünetekkel orvoshoz,..."! Hogy ne beszéljünk el egymás mellett: nem a betegség létét kérdőjelezem meg, hanem, hogy beszélhetünk-e járványról. Mert most azért is vannak ekkora számok, mert vért izzadnak, hogy minél többet találjanak, és ha csak a gyanú felmerül, hogy az, akkor az, és kész. A másik, "megszokottból" keresés nélkül is nagyságrendekkel többet találnak. Határozottan érdemes végigolvasni a cikket.
 
Én pont az ellentétét tapasztaltam pár esetben. Egyértelmű tünetek, súlyos, életveszélyes tüdőgyulladás, teszt szóba se jöhetett... így lehet javítani a statisztikán...:mad:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
753
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére