Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

24/2020 Robogó próba

Amikor a motoros jogsival próbálkoztam, kaptam kölcsön egy robogót, hogy gyakoroljam a rutinköröket. Akkor megállapítottam, hogy nem nekem való a robogózás. 600-as motorral ment a gyakorlókör, de robogóval nem tudtam megcsinálni, így le is tettem a robogózásról. Aztán úgy alakult hogy egy 125-es Burgmannal egy üres parkolóban gyakoroltam - a motor balesetem után - , de nem fogott meg.
Az uram folyton mondta, hogy milyen jó lenne a házhoz egy rohangálós gép. Hát lehet neki NEM-et mondani, így újítottunk egy Honda Scoopy-t. Pofás kis jószág, tetszik is, de nem mertem egyedül elindulni vele. Így hát, lett még egy belőle, így már együtt roboghatunk. Végre van olyan jármű amivel hasonló tempót tudunk menni :)
Házunktól kb 1,5 km-re van a Fehérvári Sóstói tanösvény, illetve a Stadion, idáig kimerészkedtem vele. Hazafelé a hosszabb úton mentünk, így meg volt az életem első 5 km-es robogó útja, és nem haltam meg.
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Egyszer volt a kezemben javításra a főnököm 50-es négyütemű rotyogója. Lebontottam a burkolatot, és megállapítottam, hogy nem is rossz chopper-alapanyag:muhaha:
 
Uhh, hogy én hogy megutáltam a Scoopyt Ázsiában... de lehet, hogy csak nekem volt balszerencsém velük?
 
Kinek a pap, kinek a paplan:Dén nagyon-nagyon szerettem a 250-es Sport Czetkámat, mindenkinek ajánlottam is. És volt, akinek nem jött be...
Egyébként a robogókban az ingatagságukat nem bírtam, olyan bizonytalan minden, ha nem tudsz a térdeddel is kontaktust teremteni, ijesztően imbolyog a parányi kerekeken, amivel minden úthibát megtalál... hát... nem kéne:boa:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
669
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére