Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

24/2020 Alakul az új frizura

Egy ideje próbálom visszanöveszteni a hajam. A karantén jót tett ennek a tervnek, mert nem volt fodrász, aki levágja. (Na nem mintha ez megakadályozhatna, hogy megkurtítsam a saját hajam, ha épp olyan kedvem van...)

98318-1592244847-33aa34b1f291614e631e4398a84cd640.jpg

Annak bizonyítéka, hogy már alakul a hosszú frizura, hogy a 6 éves lányom is felfedezte és meginvitált a fodrászatába. Eddig ez a kiváltság csak a férjemet illette (neki hosszú a haja és szereti ha piszkálják), de immár bővült a kuncsaftok köre. Nem úsztam meg.

Azt hiszem, átgondolom még, hogy akarok-e hosszú hajat. :D
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

17 évig volt hosszú hajam:ok:még azt is imádtam, amikor egy-egy motorozás után a létező legerősebb fésűvel kellett kitépni belőle a gubancokat. Amikor hátulról sütött a nap, és előttem láttam az árnyékom, hogyan lobogtatja a hajamat a szél, na az nagyon jó érzés volt:ok:
egyszer az akkor 4 éves Réka uncsihúgom "fodrászkodott" benne:beee:Istenem, 9 éve:confused:
Csak hát az okos haj elhagyta a buta fejet:(
Sebaj, majd lesz szakáll, ha elhárulnak a zavaró tényezők még életemben:confused:Chopper lesz hozzá, ma vágtam el az alapanyag Jawa vázat;):ok:
 
Nem kell engedélyt kérnem szinte semmire. Csak ki kell bírni, amit kapok miatta. Sőt leggyakrabban nem is elsősorban nekem, hanem a szívbeteg édesanyámnak, aki ebbe akár bele is halhat. Mivel nagyon szeretem őt, és nélküle nagy bajban lennénk, nem árt meggondolni, mit csinálok. A motoros életemet is titokban élem. Inkább kockáztatom az állásomat és építek suliidőben (lyukasórák alatt), mint hogy közvetlenül veszélyeztessem anyám életét. Az a baj, hogy nem tudok, illetve nem akarok lemondani arról, amiben jól érzem magam. Képzelhetitek, mekkora öröm nekem a motorépítés, hogy megéri ezt kibírni miatta. Nem vagyok benne biztos, hogy ez nem tartozik az elmekórtan tipikus esetei közé:üss:
 
A legmenőbb frizura :hura:
Anyukámnak még régebben hosszú haja volt, de mivel mindig hullott neki, sosem engedte, hogy fodrászoljak. Egyszer viszont apu megengedte, hogy a nem túl hosszú haját kis copfokba fogjam. Ilyen mini gumikkal becopfoltam az egészet :D Úgy nézett ki, mint egy robbantott pálmafa :D
 
Régen egy haverom velünk jött a családi nyaralásra Görögországba, és épp akkor növesztette a haját, idegesítette, hogy állandóan a képébe lóg. Meguntam a nyafogást, és vettem egy marék pici csatot, azzal fogtam össze neki. Jól nézett ki a tengerparton a viszonylag izmos srác egy tucat színes csatocskával:D
 
Egyszer, úgy 6 évesen, Panna lányom is megoldotta, hogy ne idegesítse a frufruja. Levágta magának. Namost kérdésem, hogy a p.csába lehet ennyire nemtörődöm egy anya, hogy otthagyja neki felügyelet nélkül az ollót, és meg se neveli, hogy lehetőleg ne csináljon bohócot magából az a gyerek?:morog:Mindegy, mostanra már alakulgat. Csak közben a beleegyezése nélkül olyan sokat vágott le neki drága sógornőm (és olyan lépcsősen, hogy ilyet én, a gépész-tanár is tudtam volna csinálni:morog:), hogy közben most meg az lett a baja. Gyönyörű hosszú haja volt, imádta (ő is meg én is). A drága feleségem meg állandóan kopaszra nyíratja magát, hogy a tarkóján mindig jól láthatóak legyenek a hurkák.:heureka:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,220
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére