Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

23/2020 Valami kétkerék

Szülinapi ajándékként (előre) megkaptam életem első új kerékpárját. Az Uram gyorsan össze is rakta, beállította, hogy a hétvégén fel is avassuk.
Mivel egy illetve két kezemen meg tudom számolni, hogy az utóbbi 7 évben hányszor tekertem, ezért nem háztól házig csináltuk a Velence kört. Vasárnap kivittük autóval Velencére a kerókat, és onnan indultunk útnak. Kisebb megállókkal 3 óra alatt teljesítettem is a 32 km-t. Szerencsére az eső felhők is elkerültek. :)
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Fénykoromban hetente letekertem 60 km-t. Kétszer is volt új biciklim: egyszer nagyapám vett egy akkor nagyon drága és menő Camping-et, előtte csak támasztókerekesem volt, azzal tanultam meg két keréken menni. Aztán a 16. szülinapomra kaptam egy akkor nagyon menő Csepel 10 sebességes versenykerót. Mindkettő zöld volt. Utóbbit átépítettem, mert a gyári kormány kényelmetlen volt, egy 250-es Jawa kormányt tettem rá ("ez vót raktáron"), és miután a középagyat felújítottuk Jocó barátommal Győrben, azzal a lendülettel el is lopták. Barátaim siettek segítségemre, egyiküktől egy 5 sebességes, régebbi Csepelt kaptam, másikuktól egy össztelós teszkósat, mindkettőt föl kellett újítani, de így is kevesebbe jött, mint egy másik bringa. A Csepelre MZ TS kormány került bicikli konzolokkal és Romet fékkarokkal ("ez vót raktáron"). Mindkettőt használtam Győrben, aztán visszaköltözés előtt 3 héttel az össztelósban összedőlt a hátsó kerék, és nem volt pénzem másikat venni, így odaadtam helybeli srácoknak. A Csepelt hoztam haza (ezúton is köszönet Gábor barátomnak), tíz évre rá volt egy váztörésem, sebaj meghegesztettük, kerekeket cseréltem benne, mert a 630-asat nem lehetett fölfújni, mert lefordult a felniről a gumi, most 622-esekkel megy. Folyamatosan újítom, karbantartom, szeretem, jó bringa. Helyben használom, 1-2 falu távolságban, de a 14 km-re levő Kaposvárra is szívesen tekernék be vele, csak ne volna balhé belőle (merhogy mi a p.csának amikor ott van a kocsi, amikor meg kocsival megyek közelre, abból van a balhé, tökmindegy mit csinálsz, semmi se jó, mert TE csinálod). Bringázni is szeretek, de annyira tönkrevannak az ízületeim, hogy most már én is lassú vagyok vele. Pedig valaha Győrben nem volt nálam gyorsabb bringás. Komáromban a szolgálati 28-as női vázas tajgarombolóval olyan simán tartottam három komoly bringás tempóját, hogy előttem cserélgették, ki megy közülük elöl, én meg rá se hasaltam a kormányra, úgy mentem mögöttük. Na az vicces volt. Hol van már...:(
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
685
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére