Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

23/2020 Ültem motoron, de nem mentem vele

Igazi privát viselkedés... :) Gondoltam kipróbálom, de aztán elkezdett esni az eső, meg mindenhol csak földút volt meg murva, és a motor sem volt épp a topon, úgyhogy végül kihagytam.

98315-1591637050-1d89aad8e938f6b30bf5122cf6bcf328.jpg

A férjem vitte két kört a gyerekeket. Őket nem zavarta semmi. Sem az eső, sem a murva... :D
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Gumitehénnek csúfolják a típust... egy jól kezelhető vas után... állítólag, hát...
De az kétségtelen, ha egyszer veszel egy ilyet, az amíg élsz, motor lesz. Az autók tervezési elvei szerint szerkesztették meg, úgyhogy generál nélkül 200 ezer km. Állítólag.
Egyszer ültem BMW-n, egy C1200-on, Győrben, állt a szerelőpadon. Ráültettek, utasítottak, hogy indítsam be, és húzzak egy-két gázt. Balra tekerte a gázadás a hossztengely körül. Mondták is, hogy nem igazán kezdőknek való a hosszfőtengelyes. Neked biztos nem lett volna ismeretlen a Guzzi után.
Vicc: Két Guzzis nézeget a parkolóban egy boxer BMW-t. Megszólal az egyik: "Némmá, egy Guzzi, lógó csöcsökkel!":D:D:ciao::D
 
Nézzük el neki a gépelési hibákat, ráértettük, lényeg, hogy ír, a sok más dolga mellett! És a szép (és ritka) mosolyát észre se vetted, mi?;):DMeg az is jó, hogy képeket is csatol mellé. Lehet gyönyörködni a kora '80-as évek formatervében (értsd ahogy akarod;):ok:) na befejezem, mert a végén föl(is)út, ....:muhaha:
 
Ez inkább a '70-es évek formatervezése. ;)

Ja, ez durva... egy mondatban három elütés... vagy maradt még? :)
 
Utoljára módosítva:
Volt egy Teofil nevű diákunk. A nemzetiségét sejthetitek. Őt képtelenség megűberelni. Olyan büdös volt, mint a pumaketrec, amikor nagyonmenő fejet akart vágni, akkor nézett ki leginkább olyan ostobának, mint volt. De a suli legjobb nőit hajtotta, és föl volt háborodva, hogy nem áll meg neki egy se. Egyszer az egyiknek óra alatt küldött üzenetet. A csaj éppen valami fontosat várt, kérte tőlem, hogy lehessen nála a telefonja. Egyébként is meg szoktam engedni, hogy ha valami bonyesz ábrát kenek föl a táblára, azt lefotózzák. Szóval jön az üzi, csaj nézi, fogja a fejét. Mondom mivan. Mutasd! Nem, tanár úr, maga ezt nem akarja látni. Nem tudsz te nekem olyat mutatni, amit én már ne láttam volna, na mutasd. Oké, maga akarta. A Teó tolt egy szelfit, a háttérben kék LED-ekkel megvilágított ágy. Szöveg, és itt kapaszkodj: "josz" Nagy nehezen kikövetkeztettem, hogy azt akarta írni: "Jössz?" Namost ugye egy darab egy szótagos mondatban összehozott 5 helyesírási hibát. Na ezt űberelje aki tudja!:heureka: Meg is kérdezte a csaj (ráadásul olyan fullos, hogy csak na), hogy most sírjon vagy nevessen. Hát, mi is csak a fejünket fogtuk...
 
@Vidék, én már nem stírölöm más feleségének mosolyát... Egyszer megtettem, oszt velem jött... :DNem keresem már magamnak a bajt, mert rájöttem, megtalál az engem önszorgalomból. :DÉs nem szemrehányás volt, csak jól esett, hogy más is tud ilyet :D
A motor meg... hhh... Legalább a fényezése jó. De a bajor zászló engem sem jármű, sem sör esetén nem hoz lázba. A boxer hangját meg eléggé viccesnek tartom (igen, a neves sváb sportkocsiban is). Az egyetlen jó dolog onnan a Summer Breeze, ami sajnos idén elmarad. (Kórusban mindenki: Köööszönjük szééépen, Mutttti)
 
@Vidék, én már nem stírölöm más feleségének mosolyát... Egyszer megtettem, oszt velem jött... :DNem keresem már magamnak a bajt, mert rájöttem, megtalál az engem önszorgalomból. :DÉs nem szemrehányás volt, csak jól esett, hogy más is tud ilyet :D
A motor meg... hhh... Legalább a fényezése jó. De a bajor zászló engem sem jármű, sem sör esetén nem hoz lázba. A boxer hangját meg eléggé viccesnek tartom (igen, a neves sváb sportkocsiban is). Az egyetlen jó dolog onnan a Summer Breeze, ami sajnos idén elmarad. (Kórusban mindenki: Köööszönjük szééépen, Mutttti)
 
Kérnék némi moderációs tevékenységet minden másodikra, ezt a telefont meg sámáni áldással hamarosan Thor pörölye (vagy valami hasonló) alá fogom rituálisan helyezni... Vagy nem teszi, amit mondok, vagy elhazudja, és akkor bedupláz. Mint egy rossz politikus... Igaz, ezt megkülönböztetett figyelemmel csak itt a klublapokon teszi. :karomkodik2:
 
Bezzeg a szidalmat nem duplázta meg!:muhaha:
Különben is, nekem egy nőből se kell több, mint amit bárki megkaphat belőle. Látvány... egy mosoly... Különben is, én már hiába tartanám a kezemet a paplan alatt:beee: Ennek tükrében furcsállom, ami tavaly megjelent rólam a neten. Éppen a projektort próbáltam összelegózni, és közben vagy guggoltam le, vagy álltam föl, mondtam valamit közben, és oldalról (a tudtom és engedélyem nélkül) lefotózott valamelyik diák. A létező leghülyébb helyzetben. És föltette mémbe egy speckó erről az iskoláról szóló speckó ilyen lapra, a következő szöveggel (kapaszkodj): "Eci-peci-kimeheci, megnézem-a-melled-geci" :karomkodik2:Namost aki ismer, az tudja, hogy én így nem beszélek. Nemcsak az iskolában nem, sehol se. És sose gyönyörködtem előtte se feltűnően a csinos lányokban, pedig bőven lett volna kiben. Másról nem is beszélve. Csak szeretnek a diákok, mert nem vagyok érzéketlen a problémáik iránt, egyébként meg nem vagyok vak, és veszem a bátorságot, hogy legyen véleményem mindenkinek a külleméről. Hát, hogy finoman fogalmazzak úgy rendesen pofánb.szott a dolog. A följelentést megúszta, akárki is volt, mert csak 24 órát volt fönt a kép (ezalatt az iskola tanulóinak csak a háromnegyede töltötte le). Csak nem értettem az egészet, hogy én mért érdemlem ezt. Tudom, hogy mindenki magából indul ki, és tele az iskola kanos férgekkel, b.szatlan vén p.csákkal (nagy migránspárti szarosszájú kommunista, annak is csak a fekete f.sz kellene, vagy bármilyen, de hát nem véletlenül nem kap), sőt, pedogyanús is van, de azért nem mindenki dugná meg az ürgelukat is. Különösen azért, mert sajnos rendszeresen bele kell nézzek a tükörbe, és a büdös p.csába, sehogy se tudom elfelejteni, amit benne látok. Meg a saját szagomat is érzem, meg tisztában vagyok a képességeimmel is (pontosabban a hiányukkal). Azon kívül a drágajó feleségem elvette a kedvemet is, mindenkitől, meg a bizalmat is kilőtte. Nem részletezem, hogy jártam, majd privátba.
Meg különben is, házinyúlra nem lövünk.
Nem is vadászunk rá.
Ne értsétek félre, nem lettem én ideges senkire, csak elszomorít, amikor fölmerül bennem ez az esemény, mert nem értem. És ennek a fölidézéséhez elég egy csinos hölgy látványa. Próbálok viccelődni, remélem, nem bántok meg vele senkit, nem érti félre senki. Csak hiányoznak a barátaim, hiányzik egy kis szabadság, és ezt itt megtalálom közöttetek. Nem tudok elég hálás lenni, mert itt lehetek Veletek. Próbálom nem elrontani a kedveteket, mert én nagyon jól érzem magam itt. A viccelődést, kérlek, értsétek így.
Különben is, aki ennyit beszél ARRÓL, annak vagy nincs kivel, vagy nincs mivel:Dvagy egyik se;):beee::D
 
Szóval vissza az eredeti témához. Voltak motorok, nem olyan sok, ami ülhettem, de nem mehettem vele. Ilyen volt az említett BMW 1200C, egy Ural Volk (csakazérse angolul írom, orosz vas, akkor legyen orosz neve!), egy Harley-Davidson Fatboy, egy Yamaha XV535. Volt olyan, amelyiken olyan kicsi távolságot tehettem meg, hogy csak üléspróbának minősül: egy Yamaha XJ650, egy Yamaha XVS1100 DragStar.
Ezek közül a Yamaha XV535-tel mennék legszívesebben egy nagyobb kört. Az még ott maradt a "bakancslistán" (ld. Harley-Davidson and Bootlist Man blogom).:csam:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,036
Hozzászólások
24
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére