Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Lengyel (cseh?) turné - készülődés (1. rész)

Hogy mi kellhet egy jó túrához alapvetően? Egy magabiztos vezető (én megteszem, ami tőlem telik), valamint egy jó műszaki állapotú motor.

Mi, Honda tulajdonosok persze tisztában vagyunk vele, hogy a Honda a motorok császára, így ha megkapja a törődést, nem marad hálátlan.

A motor még garanciális, így főleg nem sumákolom el a kötelezőket. Még a turné előtt esedékes a 36 ezres szerviz, ezért szerdán be is jelentkeztem a "szereldébe", ahová szabadságolás miatt végül a tervezettől eltérően 1 héttel korábban fogom vinni a gépet, azaz már jövő hét kedden. (Ezúton jelzem, hogy szervizt váltottam, a miértekről viszont etikai okok miatt nem kívánok nyilatkozni.)

Persze kutya baja sincs Bobiénak (ezt a nevet kapta a keresztségben), ezért reményeim szerint még aznap délután el is tudom majd hozni.

Filóztam a túra előtti gumicserén, de még nincsenek gatya állapotban, és nem akarok az új gumikkal úgy járni, mint a Baltikumban, hogy kockára darálva érek haza a szaknyelven "technikás"-nak hívott végtelen egyenesek miatt. Az elsőt még sosem cseréltettem, így kb. 36 ezer km-rel kezdem meg az utat, a hátsóban kb. 18 ezer km lesz induláskor.
Speedesek most kíméljenek, tudom, aki nem darálja le a gumikat 6 ezrenként, az nem is motoros :)

Csatolás megtekintése 17325
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

köszi, de azért még itt van a határnyitás kérdésköre, remélem, hogy nem húzzák keresztül a számításom!
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
MoncA
Olvasás
763
Hozzászólások
4
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

MoncA további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére