Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

22/2020 Fagyizás a Csokimúzeumban

Ezen a héten még tartott a homeschooling. Bár már eléggé a végén vagyunk a tanévnek, azért még három hét hivatalosan. Volt felmérő és volt benne egy kis lógás is, mert elmentünk Siófokra.

98314-1591202520-9f84c13d496c6bc342736e82558495c7.jpg

Aztán hétvégén a gyereknap alkalmából ellátogattunk a tőlünk 4-5 házta lévő Csokimúzeumba. Na nem ám csak úgy... igazából majd' 20 éve lakom itt és még sosem voltam. Most az volt az apropója, hogy fagyizót nyitottak, és a gyereknap örömére akcióztak.

Most az lesz a nagyobb baj, hogy túl közel van, és túl finomak a fagyik. Bár a gyerekeknek az is tök mindegy, hogy ilyen az íze, csak fagyi legyen... szóval már csak ez hiányzott a karanténtestem megformálásához.

Te merre jártál hétvégén? Az időjárás nem nagyon kedvezett a motorozásnak... :(
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Már nem tudom, hol volt az, de gyerekkoromban egy iskolai kirándulás alkalmával jártam egy olyan helyen, ami akkor abszolút kuriózum volt. Gyakorlatilag a szemünk előtt készült a konyakosmeggy bonbon. Korlátozott mennyiségben, de kóstolót is adtak. Sose felejtem el. Nagyon kedves nénik gyártották ott a finomságot, és lehetett közben kérdezni meg minden. Nagyon jó volt!
Egyébként nálunk nagyon komoly hiszti van az édesség miatt. Annak a részéről, aki, ha olyanja van, egy ültő helyében megeszik egy tálca sütit:heureka:Ehhez mondjuk tudni kell, hogy édesanyám úgy főz meg süt, hogy Győrből való hazaköltözésem után (ahol kaja helyett motoralkatrészt vettem meg esztergályost fizettem) egy év alatt 25 kilót híztam:heureka::spagetti::szelet:
 
Gyerekkoromban volt még az a tömbös, formátlan krumplicukor. Ipari mennyiséget pusztítottam belőle:heureka:
 
Hétvégi program: Saját gyerek hiányában a Gyereknapozás az Unokahúgommal és Unokaöcsémmel, ráadásul mindkettőnek szülinapja is volt (május 31 és június 3), így nálunk csokitortázás volt. Pünkösd hétfőn pedig kimentünk Velencére a Drótszamár kempingbe kutyastrandoltatásra, én a bokámnak hála ültem a fűben, illetve napágyon, a kutyám a többi kutyával szaladgált, a kis segítőm - Unokahúgom - , pedig a kutya után futkosott.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
651
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére