Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

21/2020 Spontán csajos gurulás

Ez a hét szerencsére nem telt el motorozás nélkül. Igaz, az utolsó pillanatban csatlakoztam, de megérte mindenképp.

98295-1590481258-ec40bf41fd9ea4db1ef66abf974be805.jpg

Anett a FB csoportban dobta fel, hogy szombat délután gurulna egyet (mivel ő is anyuka és a férje délelőtt gurult a nagyobbik gyerekkel), és ha van valakinek kedve, csatlakozhatna. Mivel a legutóbbi magányos motorozásom után rám írt, hogy látott Fóton motorral, gondoltam jó lenne együtt is menni.

Az akadály csak az volt, hogy két napi tanulással voltunk lemaradva, amit be kellett pótolni. Másrészt viszont vasárnaptól özönvíz-szerű esőt ígértek a meteorológusok egy hétig legalább... Végül az utolsó pillanat után 10 perccel határoztam el magam, hogy ezúttal a család ellesz nélkülem is egy kis ideig.

Bár első lelkesedésükben többen is jelentkeztek a gurulásra, végül csak hárman maradtunk Anettel és Andival. Valóban eléggé lógott az eső lába, de nem akartunk messzire menni, én vittem esőruhát is (mindig viszek), szóval mi bajunk lehet.

A motorpark - amint látszik is - elég vegyesre sikerült, de ez nem volt probléma. szépen felvettük egymás ritmusát, és nagyon jót mentünk együtt. Bánkon megálltunk egy üdítőre és trécseltünk is egy kicsit, és én este fél nyolc körül értem haza. Még szerencse, hogy már ilyen sokáig világos van.

Ha jól számolom, nekem 146 kilométer lett a vége, ezzel idén már majdnem elértem a 200 kilométert. :D
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Először meg akartam kérdezni, hogy a rózsaszín copf a sajátja, vagy a sisak tartozéka, de megláttam a piros szalagot is, úgyhogy szerintem a sisak tartozéka.
Mezőgazdasági iskolában tanítok, ahol lovászokat is képzünk. A kolléganő kirakta, mit jelentenek a ló farkába kötött szalagok színei. Eszerint a hölgyemény ideges, rúgós fajta:muhaha::muhaha::muhaha:
 
Különben gratulálok a túrához! Egyszer majd én is gurulok ám! Ha lesz mivel, mikor, miből, és le tudom tojni, mit kapok majd miatta:p
 
Még egy dologhoz kell gratulálnom. Látod NaNa, milyen gyönyörű tud lenni a mosolyod?;):ok:
De van még a képen más is... zavarba ejtően csodálatos szempárok:elpirul2::love:
De jó nektek! Túráztok...:csam:Nem irigykedek ám, örülök a más örömének!:love:
 
Falun nőttem fel, de ez a szalag téma nekem új... Most már érdekel :DAz öreg Kalap csak annyit szokott mondani, hogy "gyerek, ne állj mögé annak a lónak" :D
Meg a műszaki is

Egyébként tényleg szokatlan, hogy főnökasszony nem a "morcot" adja.
 
Én is itt a suliban találkoztam ezzel először. Különös világ ez a lovasoké. Olyan egy kicsit, mint a motorosoké: zárt, tele szakzsargonnal, amit mások nem értenek, sajátos viselkedési formákkal, és a kívülállók felé - és felől - sok feszültséggel. Jövő kedden megyek be a suliba, osztályozó vizsgára küldtem egy srácot, mert a távoktatás ideje alatt semmire nem reagált, és előtte is bukásra állt. Ráadásul nem is hülyegyerek, se viselkedésre, se agyilag. Valahogy át kéne rugdalni. Persze csak ha ő is akarja... Akkor lefotózom ezt a brossúrát.
 
Egyébként Főnökasszonyról: segítőkész meg kedves ám amúgy, csak tényleg ritkán mosolyog. Emlékszem, Győrben a hetes postán az egyetem mellett volt egy gyönyörűszép szőke postáskisasszony. Mindig olyan morc fejet vágott. Mindig hülyét csináltam magamból, csak hogy láthassam a mosolyát...:sze:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,329
Hozzászólások
22
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére