Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

hétvégi körök (Börzsöny, Nógrád)

Az elmúlt hétvége időjárás előrejelzését szokás szerint pár óránként átírták, így mindkét nap a reggeli ébredés után még gyorsan kielemeztem a legfrissebb radarképeket, és csak aztán lőttem be az aznapi útvonalat.

Szombaton bejártam Tolna megyét, a térképen találtam olyan szerpentinekkel tarkított szakaszt is Gyönk és Hőgyész között, melyen korábban még sosem gurultam. Illetve nem hagyhattam ki az általam már jól ismert Kurd és Mekényes közti íveket sem.

Vasárnap csak a Börzsönyt szerettem volna megkerülni és egy nógrádi bóklászással zárni a napot, de Verőce előtt a 12-esen valami baleset lehetett, mert mindenkit visszafordítottak keleti irányba, így Szendehely felől közelítettem meg a hegy déli lejtőit. Itt aztán bevillant, hogy miért is ne mennék fel Királyrét felé, ahonnan az egyik kedvenc utam vezet Kóspallagon át Márianosztrára.

Ipolydamásdtól ráálltam az eredeti útvonalra, majd a határmentén, Ipolyvecén keresztül vetettem be magam a Cserhát púpjai közé.

Az ázást én sem úsztam meg hazaúton, de az esőzés erősnek semmiképpen sem volt mondható, így nem bántam, hogy az esőruha otthon maradt.

Csatolás megtekintése 17320

Csatolás megtekintése 17314 Csatolás megtekintése 17315 Csatolás megtekintése 17316 Csatolás megtekintése 17317 Csatolás megtekintése 17318 Csatolás megtekintése 17319
  • Like
Reactions: 5 emberek

Hozzászólások

Érdemes lenne fölírnom az útvonalaidat. Ha egyszer úgy alakul, érdemes lesz fölkeresnem őket. Nagyon szép helyekre tudsz eljutni! Gratulálok!
A Mátra és Sirok környéke is gyönyörű. A Duna vonalát is érdemes követni Budapesttől nyugatra. A már máshol is említett Bakony is nagyon szép.
Egyszer érdemes lenne Lengyel felé venni az irányt, ha Kurd környékén jársz. Kétszer voltam arra, sajnos mindkétszer iskolai ügyben (Lengyelen az egykori urasági majorban mezőgazdasági iskola működik) és autóval, de egyszer, ha úgy alakul, motorral is szeretnék arra járni.
Tudom ajánlani a magyar 66-ost is. Nem egy legendás út, de nagyon szép. Szinte teljesen mellékesen jegyzem meg, hogy szerepelt a bakancslistámon, hogy a magyar 66-oson végigchopperezzek. Második barátnőm révén ez az álmom is teljesülhetett, ezúton is köszönet érte!:love:
Annyi gyönyörű hely van:sze:
 
ha ott járok Tolnában, mindig úgy kanyarodok, hogy a kurdi szerpentinen át megnézzem a lengyeli mamutfenyőt a kastélyparkban, most le is fotóztattam magam, ahogy taperolom a fát, csak nem töltöttem fel, bár ahogy elnézem, a motoros fórumokon nagyobb sikere van az olyan képeknek, ahol a "sofőr" is pózol a képeken, de ha majd visszafogytam, talán gyakrabban szerepeltetem magam :-D
 
Én mindig formában vagyok.

A kerek is egy forma:D

Meg egyrészt a motoros ruha alatt nem annyira látszik, másrészt lehet meglepődnétek, hogy mennyivel többen szeretik a molett csajokat, mint a soványakat;)a soványakat csak a divatcégek keresik, mert rajtuk minden ruha jól áll. A vastagabbakra már nehezebb ruhát tervezni (édesanyám mondta, mégiscsak női szabó ugye;)).
A férfiak nagyobbik része meg úgyse a ruhát nézi;):):röfi:
Hiába, a diákjaimnak is mindig mondom, hogy a jó nő az, akinek helyén az esze meg a szíve. Ilyen sorrendben:bang:a többi csak a ráadás:flover:
 
De a motoros ember számára a legfőbb vonzerő a lábatok között van;)

A motor. Mért, ti mire gondoltatok?:ciao:
 
Szóval gyönyörű helyeken jársz, egy kicsit talán irigylem is az életed ezen részét, de mindenkinek megvan a maga keresztje és vigasztalódása. Örülök, hogy tudsz túrázni, és még nagyon sok szép élménnyel teli kilométert kívánok! :love:
 
hirtelen másra gondoltam, mint a fotózásra :-D
úgyse olvassa senki, úgyhogy le merem írni: nem tudok guggolni a balesetem óta, így ha vadkempingezni kényszerülök, ébredés után mindig felkeresek egy farakást, vagy valami hasonlót, ha érted, mire gondolok :-D
 
Olvastam;)akkor lovaglás kilőve:Dna komolyra fordítva a szót: orvosnak mutattad már? Meg kéne oldani, később ennél jóval komolyabb gondok is lehetnek belőle.
Egyébként elgondolkodtató: én is úgy vagyok az ízületeimmel, hogy lehet, mire lesz mire fölülnöm, nem fogom tudni megtenni:eek:
 
az az igazság, hogy én szartam le a gyógytornát, mivel gyors ütemben javult a lábam eleinte a napi több óra mozgatástól, ezért közölte a gyógytornász, hogy többet nem jön (még azt a minimum kiszállást sem teljesítette, amit a doki kiírt nekem), onnantól meg már nem volt kinek produkálnom magam, aztán valahogy így maradt a dolog
 
:eek:
Pedig ezzel tényleg kéne kezdeni valamit. Nem akarok a zsebedben turkálni, de csontkovács, gyógytornász vagy valami ilyesmi szakembert ajánlok megkeresni. Fiatal vagy Te még ahhoz, hogy ne légy mozgékony!:love:
 
Kedves @MoncA, mint azt említettem is talán már, kérlek szépen, engedd meg nekem, hogy legalább egy kicsit féltselek, aggódjak érted:lecci: Hidd el nekem, ha valaki, én tudom, milyen időnap előtt tönkrementen, félroncs állapotban tengetni azt a bizonyos, állítólag nagybötüst. Kérlek szépen, ha teheted, javíttasd magad, mert a lovas egészsége legalább olyan fontos, mint a paripájáé. Mit ér a paripa, ha a lovasa nem tud fölpattanni a nyeregbe?:love:
 
az igazat megvallva, két dologban gátol csak, hogy nem tudok leguggolni: az egyik, hogy nem tudnám felállítani a motort, a másik... khm :-D
 
... az ülőkementes helyeken pisilés. Mivel mind a kettő a motoros túráid része, érdemes lenne fontolóra venni!:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
MoncA
Olvasás
933
Hozzászólások
34
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

MoncA további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére