Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

13/2020 Csak az jöhet ki a karanténból, aki kifér

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap almás rizskoch volt a desszert, másik nap kókuszgolyó.

A férjem már korábban feladta a húsvéti nagyböjtöt, mondván erősnek kell maradnia, hogy ne fogjanak rajta a vírusok. Most mégis eszik húst és édességet, amiről le szokott mondani ilyenkor negyven napra, és mivel nincs a heti háromszori edzés, igencsak kigömbölyödött. A Rizskochból simán lecsúszott neki egy fél tepsi a nagyobbik fajtából.

98222-1585658348-8b558c9a48c254c6de62752ae01518c0.jpg

Nekem az első két hét húzós volt az otthonoktatással, háztartással, napi szintű főzéssel két gyerekkel, meg a saját munkámmal. Akkor fogytam két kilót, de már összeszedtem magam, alkalmazkodtam az új kihívásokhoz. Vagy a stresszt próbálom evéssel levezetni. Hiába napi online edzés is, visszanyertem a korábbi téli (vágó)súlyomat.

Most olvastam, hogy a karanténból majd csak azok jöhetnek ki, akik kiférnek az ajtón... Szerintem ezt olvasva sokan elgondolkodtak, hogy véletlenül nehogy úgy járjanak, mint Micimackó.

Esz%C3%A9k%2B615.jpg

Neked hogy alakul a karantén súlyod? Ki fogsz férni?
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Nálunk a lányokon látszik nagyon. Minden nap, ha elfogadható az idő, focizunk egy kicsit az udvarban, de a tesi feladatot még sose volt idő megcsinálni.
A drága feleségem folyamatba jár dolgozni, DE. A csajok mesélték, nem nekem, mert előttem utasításnak megfelelően titkolóznak, hanem anyunak. Kapott ajándékba egy nagyon szép mérleget. 100 kg-ig mért. Igen, múlt idő, mert összetört alatta:eek:és én ezt a nőt kezelgettem:heureka:pedig csak 162 cm magas:confused:OK én se vagyok pehelysúlyú a magam 182 cm-ével és 104 kg-jával, van rajtam is fölösleg rendesen (kb. 30 kg), de azért ez egy 43 éves férfin még szerintem elfogadhatóbb, mint egy 42 éves nőn. Igen, benne van a genetika is, de azt kordában lehet tartani. Ha valaki akarja. Százezreket költött csodafogyis termékekre, kitartása egyhez se volt több, mint 3 nap. Kuka. Nesze százezrek. Amennyi lóvét már ez a nő elpocsékolt, kifizethette volna belőle a 20 millás adósságát:eek:Tudom, hogy nagyon szarul veszi ki magát, hogy folyton savazom, de az elrettentő példa is példa, meg magyarázkodok, hogy mért vagyok idegroncs:morog:
Egyébként nem mozgok se többet, se kevesebbet, mint szoktam. Talán csak annyi, hogy nem járom a suliban az emeleteket, de az elenyésző.
 
Én csak abból látom, hogy néha fél kg kenyér is képes megpenészedni, most meg egy kg elfogy 2-3 nap alatt. Na jah, itthon a ház ura :D Sajnos én is kerekedem, már elő se veszem a mérleget :eek: 2 hete alig akart rámjönni a motoros gyúnya, pedig még szülés után is lötyögött. Jah és sütni is többet sütök, mert elég édesszájúak vagyunk.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
2,007
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére