Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Nem erről volt szó!!!

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről, de valahogy mindenhol elfelejtették megemlíteni, hogy az nem arról szól, hogy frissen-fitten, lenge öltözékben szaladgálunk a a kigyúrt pasinkkal kézen fogva, hanem otthon bezárva el kell látni a családot...

98221-1585404975-21b62819b4251f9086e20fb38c41e5cb.jpg

Te hogy képzelted el ezt az egészet?
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Nagyon az elején vagyunk még gyerekek!:eek:Ennek évekre, évtizedekre lesz kihatása a gazdaságban, durvább lesz mint a 2008-2011-es gazdasági világválság. Talán csak az 1928-33-ashoz lesz fogható. Nem kérdés, hogy ez a járgány mesterségesen lett kirobbantva. Csak az a kérdés, kinek állt érdekében és miért. És nem utolsósorban: mi lesz a következő lépés? Nostradamus állítólag ultrabrutál gazdasági válságot jósolt idénre. Ez most lehet, hogy a koronázás miatt meg is lesz:eek:nem akarom az :ördög:öt a falra festeni, de lehet, hogy olyan dolgok jönnek, amiket nem érdemes megélni. És ez most nem :emo:ság :ne:
 
A Csajokamotoront is lehet, hogy jobb lenne felfüggeszteni... a webáruház rendelések száma az elmúlt 2 hétben 0, pedig most indulna a szezon. :( Közben meg a szervert fizetni kell, a domaint is most fizettem újra...
Érdekes lesz.
 
Nagyon sajnálnám, mert itt egy kicsit tudjuk egymásban tartani a lelket. De hát pénz beszél...
Valahogy szóljatok már rá a sok baromra, hogy a kijárási korlátozás az nem azért van, hogy motorozgassunk orrba-szájba!:ne::morog:
 
Hurrá, ma két hét után megjött az első rendelés. 2000 Ft bevétel!
Mindenkinek fizetek egy kört. :D
 
Pedig a mai Somogyi Hírlap megírta, hogy defaca nektek webshoposoknak, megugrott a forgalmatok:gurul:

OK fizethetsz egy kört, olyan homokbarajzoltat:muhaha:bár olyanért egyszer már leszúrtak valakit :D olyan körre futja ebből a komoly bevételből:heureka:remélem, hamarosan javul a helyzet! Kitartás!:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
732
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére