Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Szlovén-osztrák gyors kör

Nyakunkon a tavasz, én pedig azon kapom magam, hogy egyre gyakrabban nézegetem a „motorozós” fotóimat.

Idén még egy métert sem mentem annak ellenére, hogy múlt hétvégén szokatlan kánikula uralta a Kárpát-medencét. Mondjuk ennek legfőbb oka az volt, hogy a motorjaim innen 30 km-re alusszák téli álmukat, ráadásul előre leszervezett programom volt már a pihenőnapokra.

Mosolyogva olvasom, amikor a „tél ördögei” összecsapnak a „20 fok feletti huszárokkal”. Alapvetően elmondható, hogy próbálom mindenben megtalálni a középutat, úgyhogy ha nem is vagyok a motorozás fenegyereke, szerintem 13-14 fokos napi csúcshőmérsékletnél már tényleg jól eső kirándulást lehet csapatni.

Erre a szlovén-osztrák túrára ketten mentünk októberben. A reggeli párás 7-8 fokban a mosoly is az arcunkra fagyott az autópályán, az orrunkból lógó brekiről nem is beszélve, de legalább jót röhögtünk, mikor levettük a sisakunkat és ránéztünk egymásra az első benzinkúton.

A két nap alatt semmi malőr nem történt – szokás szerint –, így becsatolok ide pár fotót kedvcsináló gyanánt:

Csatolás megtekintése 17166 Csatolás megtekintése 17167 Csatolás megtekintése 17168 Csatolás megtekintése 17169 Csatolás megtekintése 17170 Csatolás megtekintése 17171 Csatolás megtekintése 17172 Csatolás megtekintése 17173 Csatolás megtekintése 17174 Csatolás megtekintése 17175
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

motorral nekem is ez volt az első, ráadásul a közelébe sem mentünk a szokásos turista látványosságoknak, nagyjából a kanyargásra volt csak kihegyezve, pár látnivalóval egybekötve
a szerpentines részeken pl. csak egyszer álltunk meg fotózni, olyan, mintha ott sem lettünk volna, de két napra nem is kellett több
 
A suli közvetlen közelében van a műhelyem. Tegnapelőtt még a saját órámra se mentem be (elnéztem az órarendet), mert Pónit csináltam!:ok:Csak ki ne rúgjanak:eek:
 
én egy olyan suliban hospitáltam, ahol a srácok a lyukasórákban a szomszédos krimóban ültek, ha szerencséd van, akkor észre sem vették, hogy kimaradtál :-D
 
De... voltak lent az igihelyettesnél h nem vagyok bent, most akkor mi legyen... gyerekek soha senkinek rosszabb főnököt! Már vagy egy vagon Sport Szelettel jövök neki! Másnapra adott két helyettesítő órát abban az osztályban, úgyhogy még le se maradtam az anyaggal, sőt megköszönte, hogy bemegyek. Mióta a valagamat hátul hordom, ilyen főnököm még nem volt. :ok::ok:
 
Nagyon-nagyon szeretek motort építeni, de most már motorozni is akarok végre. Jó lenne idén eljutni a híres Balaton-kerülő Babetta-túrára! :bang:Talán Sára kész lesz addig!
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
MoncA
Olvasás
824
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

MoncA további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére