Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Napi rövid - Pom Pom

Rengeteg olyan tárgy létezik, melyek sokoldalúságát nem lehet megkérdőjelezni. Itt van ez a rétegelt lemezből gyártott 7 mm vastag lapka, aminek az egyik sarkán furat van, azon keresztül pedig egy hosszú madzag van rácsomózva.

Olyasmi ez, mint Pom Pom, csak nem lehet belőle papucs orrán pamutbojt.

Viszont lehet belőle poháralátét, és ha a haverod elhúzza előled a piádat, hogy ő is beleigyon, akkor vissza tudod húzni. Megszaladt a szilikon a fürdőszoba sarkában? Kerekített sarkainak köszönhetően egyenletesen el tudod dolgozni. Nincs háziállatod, pedig nagyon szeretnél már egyet pórázon vezetni? Fogd meg a madzagot és húzd magad után! A szart sem kell utána összeszedni. Félsz éjjel egyedül a sötét sikátorban? A sarkával koppints egyet a támadó fejére!

Ha a fentiek közül egyik sem kedvedre való, akkor csak használd arra, amire készítették: legyen belőle oldalsztender alátét! Ha süpped a talaj vagy csak ferde a terep, és jól jönne pár mm plusz magasság, vedd ki a zsebedből, fogd meg a madzag végét, dobd le a lemezt és rugdosd a támasz alá, a zsineget pedig húzd be a tank és az ülés közé! Ha indulnál, csak ülj fel a motorra, fogd meg a pertli végét és húzd fel az alátétet, majd vágd zsebre!

Oké, nem én találtam fel, de a dzsekim bal alsó zsebében mindig van egy ilyen. Sokszor mentett már meg a szerencsétlenkedéstől.

Csatolás megtekintése 17164
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Hiába na, a magyar - vagy székely? - leleményesség...
Párszor nekem is összejött már, hogy egy bicskával (somogyi vagyok, írtam már?;)) mindent megoldottam...
 
A legfontosabb és életmentő felhasználása kimaradt! Ha pisztolypárbajra kerülne a sor és egy ilyen van a zsebedben, a kabát szára ettől lendületet kap és könnyebben elő elő tudod rántani a fegyveredet. Az ellenfél meg holtan rogyik össze míg a kabátja alatt babrál. :D
 
Utoljára módosítva:
A Romet Pony chopperen lesz az ülés és a tank között egy kis hely, ott jött föl anno az üléstartó, ott van egy fölfelé néző lyuk. Komolyan el fogok róla gondolkozni, hogy egy oda rögzíthető verziót csinálok rá. Igaz, nem lesz oldalsztendere a vasnak, de a ferde helyeken jól jöhet egy ilyen kütyü. Tetszik!:ok:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
MoncA
Olvasás
761
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

MoncA további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére