Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

50/2019 Motor helyett bicikli

Amilyen szépen indult a december, annyira nem karácsonyi most az időjárás hangulata. Jövő hétre meg egészen tavaszi időt mondanak. Ez persze jó lehet azoknak a motorosoknak, akik szeretnének még decemberben is gurulni egyet, de a karácsonyi hangulathoz nekem hiányozna a hó.

97690-1576431378-ef2bd129009534fcfa28b4d6a157f64f.jpg

Azért ma kiélveztük a jó időt és bár a motort nem vettük elő, azért a bringák nem úszták meg és gurultunk egyet a gyerekekkel. Igazi kellemes, tavaszi idő volt, ami azért kicsit ijesztő így decemberben.

Te motoroztál vagy csak álmodoztál róla?
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Nálunk disznóvágás volt, úgyhogy ha lett volna mivel, akkor sem tudtam volna.

Szép ez a fotó, nagyon tetszik! Erről jut eszembe, hogy az eszement időjárás miatt a korábban költöző madarak közül is már sok marad egész télre...:eek:

Talán a Karácsony az egyik olyan dolog, amivel szemben a propaganda leginkább sulykolósra hangolja magát. Mindenki tökéletesre várja, meg havat vár, meg meghittséget, békességet... És amikor a legkisebb dolog nem úgy sül el, mint ahogyan sulykolják, az ember ideges lesz, és idegből tönkreteszi az egészet. Szomorú helyzet...

Egyébként emlékeztek idősebbek, mikor volt utoljára fehér Karácsonyunk? Bizony, a fiatalabbak már nem is emlékezhetnek rá! Akkor most mit is várunk?;)

Ettől függetlenül mindenkinek azt kívánom, sikerüljön úgy a Karácsonya, ahogy szeretné. Ehhez csak az elvárásainkat kell megnyesnünk...:love:

Abban az értelemben fogok jövő héten motorozni, hogy remélem, sikerül végre befejezni az új műhelyemet, és nekiláthatok a motorjaim folytatásának!:csam:
 
Ma meg 14 itt. Most azzal játszom, hogy a padlófűtéssel megyek utána a külső hőmérsékletnek, hogy kevesebb legyen a felfűtési költség. Meg persze közben köt rajta a beton, annak is bírnia kell... A kétnapos kariünnepen meg vakolni fogok szerintem...
 
Utoljára módosítva:
Vigyázz a beton folyamatosan nedves legyen, a padlófűtés eléggé ki tudja szárítani! Mivel fogod leburkolni? Lesznek radiátorok is vagy csak a padlófűtés? Azt mondják, hogy tisztán csak a padlófűtés eléggé porol, meg amikor kint nagy a hideg, bent csak úgy lehet kellemes időt csinálni, hogy az már a talpnak kényelmetlenül meleg. Ezért szokták újabban úgy csinálni, ahogy hallottam, hogy radiátorokkal kombinálják, és a kettő közötti arányt be lehet állítani. Hát... nagyon sok kitartást kívánok Neked az építkezéshez! Legalább karikor el tudod terelni valamivel a saját figyelmedet...:heureka::(Kitartás!:love:
 
A motorozás az már csak a bakancslistán van rajta. Jól néz ki ez a hely, hol van ez? Ha holnap, ha nem szakad az eső mi is megnéznénk. Talán még geoláda is van arra. Így december vége felé, jól esik ez a 15 fokos meleg. :confused:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
870
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére