Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

47/2019 Galambocskám

Egy hónap dögrovás és két adag antibiotikum után végre újra munkaképesnek nyilvánította a doki a férjem. Ennek örömére hétvégén most én léptem le a barátnőimmel és rá hagytam a gyerekeket.

Persze közben végképp ősz lett, úgyhogy a motorokat már nem tervezzük elővenni... még ha hétvégén ragyogó napsütés is volt, azért a 6 fok nekem kicsikét kevéske. Azért kirándultunk egy jót gyalog, és rengeteget röhögtünk, ami már nagyon kellett.

Mondjuk a másnapot kihagytam volna, meg akár a harmadikat is... hiába na, el vagyok szokva a bulizástól.

97637-1574750905-ebaf4e9c3802a074a8a0b44cc65d3283.jpg

Hogy a gerle hogy került ide?

Mégsem tehetek fel olyan képet, amin a tízféle alkoholos ital sorakozik az asztalon, és persze végig is kóstoltuk mindegyiket. Az egyiket azért, mert szeretem, a másikat azért mert ilyet még nem ittam, a harmadikat meg azért, mert ezt egyszer mindenkinek meg kell kóstolnia. Na igen, csak nem egyszerre.

A gerlét pedig a héten sikerült lekapnom, miközben a napraforgó virágán billegett. Már régóta vadásztam a gépemmel a cinkékre, akik a szotyit eszegették belőle, próbáltam lefényképezni őket, de ahogy a kezembe vettem a gépet, elrepültek.

A gerle úgy látszik lassabb, nem olyan szemfüles. Már csak azért is, mert mire ő megtalálta a napraforgót, a cinkék már mind egy szálig kiették belőle a szotyolát.
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Mondjuk a motoros élethez a bulizás is hozzátartozik szerintem. Nem szégyen az, ha valaki családanyaként is kiereszti a fáradtgőzt néha:buek::comb: Nem leszel ettől kevesebb, szerintem, sőt!;) :)
 
Muszáj, hogy jusson;):)meg azér a férfiak is érezzék, legalább néha, milyen a két kölökkel egyedül, hadd értékeljék má az anyaságot:D;):D:D:D
 
A szúnyogháló mögött kicsit úgy mutat Tubi, mint a kézimunka-boltokban kapható kivarrható, előnyomott mintás dolgok:)
Miket ittatok? Én még egy csomó fajta piát nem kóstoltam, pedig benne vagyok a korban:DNem meghívatni akarom magam, úgyse tudnék elmenni, csak kiváncsifáncsi:D
(erről jut eszembe a vicc: két részeg fetreng az árokparton hajnalban. Egyszercsak fölnéz az egyik, azt mondja a másiknak:
-Te, jön föl a Nap!
-Olyat is ittunk?
:D:D:D:D:D)
 
nekem is pont az jutott eszembe, mint Vidéknek, hogy a képen egy olyan hímezhető, előnyomott kép van, és gondoltam, hímzésre adtad a fejed. még az a muskátli is bele illik :D bele telt egy kis időbe, mire rájöttem, hogy az szúnyogháló :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
672
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére