Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

44/2019 Halloween másnapján

Ez a hét már nem a motorozásról szólt. Az őszi szünet keresztbe húzta minden számításomat még úgy is, hogy csak egy gyerekkel volt több itthon hét közben - az óvónénik nem kis bánatára. Végül egész jól sikerült lepasszolni őt is a nagymamához meg az uncsitesóhoz egy-egy napra.

97356-1572869479-52b50c0c715649842e8deec3f8efe716.jpg

Mivel a péntek már mindenkinek munkaszüneti nap volt, miután este kifaragtam a kötelező tököt itthon, kocsiba ültünk, hogy letéliesítsük a kis vízparti faházat. Persze vittük a tökünket is, hogy nehogy itthon unatkozzon.

Amint látszik, a halloween azért nem múlt el nyomtalanul nálunk. A kislányom nem csak a hétvégét töltötte full boszijelmezben (Elsa hajjal), hanem ma az oviba is így ment. És vasárnapra gyönyörű motoros idő lett, amikor szintén nem motoroztunk.
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Nekem is itt voltak a gyerekek egész szünetben, meg drágajó apám is szórakoztatott, úgyhogy semmit nem sikerült tenni a tavaszi motorozás érdekében, leszámítva a kesergést meg a dühöngést. Tényleg addig foglalkoztatott, amíg már a gitt se köt meg, olyan hideg van:morog:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
526
Hozzászólások
2
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére