Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Napi rövid - kislány a volánnál

Beköszöntött a hideg idő, és semmi kedvem nem volt kockáztatni a mai szekszárdi "temetőjáratot" motoron megtéve, ezért kislattyogtam korán a Népligetbe és megvettem az elővételis retúrjegyem a mai napra.

Elég sokan gyűltünk össze a peronon és a pénztáros által közölt plusz információ - miszerint ne az 1-es álláshoz menjek, hanem a 2-eshez - is azt sejtette, hogy két buszt is indítanak a megnövekedett utaslétszám miatt.

Végre mozgás volt a busz ajtajánál, egy 16 éves forma csinos kislány jelent meg, aki rögtön felugrott a volán mögé, majd akkurátus adminisztrációba kezdett, jegyzetelt, állítgatott valamit a jegykiadó masinán. Gondoltam, nincs itt semmi baj. Boldogan néztem, ahogy a Volán is kiveszi a részét a diákok munkához segítésében iskola mellett. A leány közölte, hogy ez nem egy szokványos jármű, itt eltérnek az ülések számozásai, ezért nyugodtan üljön le mindenki, ahová szeretne. Megjelent egy fiatalember is, aki látszólag átvette az irányítást ezen a "másodbuszon", átterelte a Szekszárdon túlra utazókat az 1-es állásra, onnan visszahozta azokat, akik csak a megyeszékhelyig utaztak.

Majd valami ilyesféle beszélgetés ütötte meg a fülem kettejük között:

- Figyelj nem lesz semmi gond! A pályaudvarról úgy tudsz kihajtani, hogy az előtted álló busz után egyből visszafordulsz teljesen, végigmész a soron, majd jön egy visszafordító balos, és az egyenes után már kint is vagy az Üllőin, onnan már tudod az utat, de a társbusz úgyis megelőz, majd követed végig – imígyen nyugtatgatta a férfi a "bakfist".

Pár másodperc múltán beröffent a busz motorja, záródott az ajtó és elindultunk. A totális döbbenet lett úrrá mindenkin. Pillanatok alatt előkerült az összes mobil, mindenki tájékoztatta a szeretteit arról, hogy egy gyereklány vezeti a járművet, remélik, épségben hazaérünk.

Bevallom, én is „tollat” ragadtam, és elfojtott nyihogások közepette – ugyanis nem bírtam ki röhögés nélkül az utastársak telefonálásait végighallgatni – így zártam az általam írt sms-t: „az Isten legyen hozzánk irgalmas!”

Ezt is túléltük!
  • Like
Reactions: 5 emberek

Hozzászólások

:ok:
Ez olyan, mint a vicc:
"Orvos mondja a beteg felett a műtéti altatás előtt:
- Csak nyugalom, Béla, nem lesz itt semmi baj.
- De doktor úr, engem nem is Bélának hívnak!
- Magát nem, de engem igen!"
:D:D:D
Meg eszembe jut egy videó is, amin amerikai autós oktatókat szivatnak. Beültetik mellé, mint átjelentkezett, kocsiban sose ült tanulót, a 17 éves japán driftbajnok csajt:Dcopf, fogszabályzó, középiskolás egyenruha, ostoba vigyor, minden stimmel :D:D:Dutána meg jön a kapaszkodj :D:D:Dna azt ne tudd meg:D:D:D
Hajrá csajok!:love::ok:
 
végig abban bíztam, hogy ez csak kandi-kamera lehet, de nem :-D na jó, szegény kislány biztosan túl volt a 21. évén, de akkor átkozottul jól tartja magát :)
 
Vannak ilyen későn érő típusok. Volt egy kolléganőm, aki 44 évesen lepipálta az összes 20 évest alakra, és az arcát is jól meg kellett nézni, hogy kiderüljön, hogy nem kiscsirke már. A 18 éves lánya meg 12-nek se nézett ki:eek:egy dolog nem stimmelt: fél fejjel magasabb volt, pedig nem vagyok egy földszintes pasas:confused:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
MoncA
Olvasás
669
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

MoncA további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére