Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

40/2019 Street Glide menetpróba

Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta egy hónapja. De
végre a héten a férjuram rászánta magát és ment egy próbakört, hogy megszakértse ő is.

96759-1570457447-816d3fdbb2f07bf1f8533863e1cf9ddc.jpg

Sokkal előrébb nem vagyunk. Ő is azt mondja, hogy ez így nem egészséges. Vagy a gumibak, vagy a gumi, vagy valami, vigyük szervibe. De hova?

Ma beszéltünk Sanyikával a Radical Garageból, ő a tünetek alapján egyből azt mondta, hogy fújjunk a teleszkópba... a héten ad valami kütyüt, ami direkt erre van. Ha eddig nem durrantottuk ki a telót, akkor kiderül majd, hogy ez-e a baj. Végülis a levegő talán még olcsóbb, mint egy új teló.

***​

Az az érdekes, hogy ezen a képen tök kicsinek néz ki a motorom... szóval megint bebizonyosodott, hogy minden csak viszonyítás kérdése.
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

A mire nem jó egy gumicsere blogban az van, hogy jó lett. Akkor mégsem? Nekünk a kocsi bal első kereke koppan, ha felüti valami. 3 éve vettük, az óta csinálja. Már volt autószerelőnél, futóművesnél, kétszer levizsgázott. Mindenki szerint jó minden, én meg hallgatom a kopácsolást...
 
Utoljára módosítva:
@NaNa megszűnt a korcogó hang? Lehet mikor azzal kísérleteztetek, akkor engedtétek le túlságosan a telót. Lengőkar perselyek rendben? Teló alsó és felső szilentjei?

@Ferenc alsó kitámasztó gömbfej (nálam az volt legutóbb mindkét kocsinál), lengőkar szilentek? Toronycsapágy (ropogás, nehéz kormányzás is jelzi)? Féltengely csukló (kitekerve ropogó hang a kerék felől)? Lengéscsillapító hatásos, nem kagylósodik a gumi, stabil rázós úton? Gyors rezgésekre koppan vagy egyszeri felütésre? Kerékcsapágy, féltengely rögzítés? Nem ér bele valamibe, mint NaNánál a sárvédőbe?

A franc essen ezekbe a műszaki hibákba, azt hittem, hogy ezt a kideríthetetlent csak a Jawa-manó csinálja! Jól mondta volt kollégám (műszaki tanárság mellett aktív autószerelő is): "Eeeej Csabikám, ez a szopás, nem az amit a k:rvák az út mellett csinálnak!":p
 
Egyébként szerintem egyáltalán nem kicsi az a vas. Sőt, félelmetesen nagy! Pedig én se vagyok mélynövésű, de nem vállalnék be egy próbakört, Ez már nekem nagy, nehéz.
 
@Vidék Amiket felsoroltál mind megvolt egy előző autónknak /Fiat Stilo kombi/ és meg is javítottam ezeket, sőt a nyomorultnak még a motorja is kiszakadt a helyéből egyszer. Igazi betegágy volt a verda, már hánytam tőle.
Ez a hang olyan, - ha mondjuk rámész ballal egy fekvőrődnerre - mintha egy gumikalapáccsal odabaszarintanának egyet elöl. Sztem a futómű összeül. Csak, hogy akkor a telónak kéne rossznak lennie vagy a rugónak eltörve lennie, de egyik sincs. A lengpadon jó, törés nincs. Volt szerelő, aki azt mondta, ki van kopva az ajtózsanér és az ajtó koppan. :D
 
Utoljára módosítva:
Ahogy az autószerelóknek sem. Most már nem is foglalkoztat. Szeretnék a Suzuki helyett egy Chrysler Voyagert. Tetszik a forma, nem szappantartó, pakolható és nem félnék vele lemenni az aszfaltról. :) Valaki ismeri a típust?
0002866.jpg
 
Egyik volt kolléganőmnek ilyen volt. Állatorvosi ló esete volt az ő példánya. Gyorsan leharcolódott. Az övé, nyilván ez nem törvényszerű, az övéről ezt mesélte.
 
@Ferenc akkor jó volt, úgy tűnt, de mikor Horvátországból hazafele jöttem, megint elkezdte... valaki azt mondta, hogy lehet, hogy a sárvédő visszahajlott... alányúltam, nem hiszem, hogy ez a baj. Remélem kiderül mi ez, mert elég ijesztő.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
877
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére