Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

38/2019 Vickancs fotoblog - új járgány

Nagy-nagy izgalommal, várakozással telt a hét. Pénteken vehettük át az új autónkat, amibe a hétvégén már 200 km-t bele is tekerünk.
Péntek délután vettük át, első utunk a csákvári cukrászdába vezetett egy sütizésre, majd kerestünk valami jó kis helyszínt az első képünkre.
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Felcsúti Arborétum? :)Az a cuki nagyon jó, isteni ott minden. És az út is jó (volt pár éve mikor arra jártam legutóbb) Bicske és Fehérvár közt.
 
Nem az arborétumnál készült a kép, hanem Lovasberényben a Cziráky-kastélynál. Alcsútnál az Arborétum környékén új aszfalt van. és Lovasberény - Székesfehérvár között is javítottak az útminőséget.
 
Utoljára módosítva:
Gratulálok én is! A magam részéről azonban maradnék a veteránközeli járgányoknál. Szeretem, ha valami egyszerű és én is meg tudok rajta pár dolgot csinálni. Persze a vezetéstámogató rendszerek életet mentenek, és nem is kevésszer. Egyre figyeljetek majd: a gumikra. Ha az nem tapad, hajra lehet kenni az összes k.va drága elektronikus kütyüt. Akkusaruk leszerelési sorrendjére figyelni, fém tárgyakkal motortérben nem nyúlkálni. Sok balesetmentes kilométert kívánok az új járgánnyal!:love:
 
Most esik le, hogy az a rom bent van az arborétumban, be se lehet menni kocsival :D najóvan, agyam off :D mondjuk azért hasonlít :D
 
Ha úgy lenne pénzünk ahogy nincs, mi is vennénk egy új 5 ajtós Nivát. Hátsó sort kivágnám, mehetne bele sátor, bográcsozós cucc, meg minden franc. Császkálnánk erdőben meg mindenhol. Egyébként nálunk is van egy jövevény, egy villany roller. 2 kereke van, motorja van, tehát motor. :)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
880
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére