Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

30/2019 Vickancs fotoblog - lakás kiegészítők

Új lakásunkban még nem minden találta meg a helyét, és még kialakítandó hangulathoz hiányoznak a kiegészítők. Ezért sokszor csak mászkálok és keresem a kincseket.
Már több helyen találkoztam ilyen ülőkékkel, egyet már be is szereztem az előszobába, hogy legyen hova leülni a cipőhúzáshoz. Lehet még egy kisebbet is veszek, lom elnyelőnek.
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Jópofák, de mielőtt telerakod a lakást lom elnyelővel, ajánlom figyelmedbe Konmarit, és azt, hogy inkább szabadulj meg a lomoktól! :D
Nekem most megint tervben van egy nagyobb menet.
 
Ezek nekem is tetszenek, csak valójában elég kevés helyen tudod kihasználni, pláne hogy nagyon karakteresek....
 
Most az a tervünk, hogy kis vintage stilust csempészünk a lakásba, elsősorban kiegészítőkben. Ezért fémtáblákat, rendszámokat vadászunk boltokba, bolhapiacon és szerintem ehhez jó az olajoshordóhoz hasonlító ülöke. Az ülökét sokan hiányolták nálunk - nem tudnak cipőt húzni nélküle. :cool:
 
Namost egy höje közbevetőleges kérdés. (Helyesen: hülye;)). Vintage stílus. Ugye motorozási lehetőség híján ipari mennyiségben fogyasztom a motoros videókat. OK azt már tudom, mi az a "rigid chopper" (hátul merevvázas chopper:bang::ok:), de többször összefutottam a "vintage chopper" kifejezéssel is. Az pontosan mit is jelent? Milyen stílusjegyek jellemzik? Ugye nekem csak kis angol-magyar szótáram van, még a szocialista Országh László-féle, abban még csak ilyesmire emlékeztető kifejezés sincs (azzal nem megyek semmire, hogy "szüret":confused:).

Köszi a segítséget!:ciao:
 
A vintage szó jelentése szó szerint évjárat. A vintage ruházat kb 1920-1975 közötti, az azutáni meg a retró. Bútoroknál úgy veszem észre arra használják a kifejezést, hogy valami nagyon régi, de a korszellem szerint felújított, akár vmilyen kreatív megoldással felfrissített régi dolog. Ahogy a googlit elnézem amit kidob vintage motorbike kifejezésre, az a régieskedő, vagy valódi régi motor újabb köntösben, esetleg pár újabb műszaki megoldással finomítva. Fogsz valami régit és feljavítod kb. Szerintem. De ki tudja.... :D
 
Utoljára módosítva:
Köszönöm szépen!:love: Én is úgy vettem észre, hogy azok a vasak a 60-as, 70-es évek klasszikus chopper stílusában épültek. Nekem ez jön be a legjobban!:bang:Ha a most futó projektekkel végzek, nagyon gondolkodok még valamikor egy igazi, hátul Maruti kerekes, Simson Suhl tankos, merevvázas, Springer villás, hónaljszárítós chopperben... persze szigorúan 50 köbcentivel:eek:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
646
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére