Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

29/2019 ein, zwei, drei... és jön a pofon

múlt héten pár napot öcsémnél töltöttem Csehországban, és elmentünk Prágába Rammstein koncertre. (tavaly karácsonyi ajándék voltak a jegyek). nagyszerű showt nyomtak le, dübörög a zene, jelmezek, tűzijáték, nem normális egy banda. de nagyon jó volt!
kivéve, hogy megint felhúztam magam a hülyéken. nem elég, hogy alacsony vagyok, és lábujjhegyen állva próbálok koncerteken látni valamit, mindig kifogok valami hülyéket, akik előttem nem elég, hogy 2 méter magasak, még folyamatosan videóznak és fényképeznek. úgy a felénél kiakadtam, és kettőnek is ráütöttem a kezére, hogy tegye már le azt a szart, a koncertet akarom látni, és nem az ő telefonját. ahhoz képest hogy eredetileg a telefont akartam kiütni a kezéből, és végül csak a kezére ütöttem rá, még nagyon kultúrált voltam. ezek után nagyon csúnyán néztek rám (nem vagyok egy verekedő típus, de olyan idegállapotba kerültem, hogy még azt sem bántam volna, ha verekedés lesz belőle.)
a koncert elején bejelentették, hogy a zenekar nem kívánja, hogy képeket vagy videókat készítsünk, hanem csak legyünk ott, és élvezzük a koncertet. hát annak nincs több értelme?
most az a hülyegyerek végig fotózta és videózta a koncertet, lesz egy halom használhatatlan fotója és szar hangminőségű videója (mert koncerten telefonnal jót úgy sem tudsz készíteni), amit valszeg életében sosem fog megnézni. kifizet egy csomó pénzt a jegyre és az útra azért, hogy a telefonját bámulja. otthon ingyen megtehetné, és senkinek sem állja el a kilátását! szóval ilyeneket mondtam ott, csak sokkal választékosabban és cifrábban :D
amúgy én is készítettem pár fotót, szám szerint 15 képet, és a nagy részét a koncert előtt, és a végén. kell pár selfie a FB-ra, nem? :D
itt van egy
96368-1563800475-5dee4eb8aef693eeeadeb1884e85c006.jpg


mellesleg az egész Berlini koncert már fent van youtubon, amit a helyszínen lévő operatőrök és hangmérnökök dobtak össze, vagyis bárki megnézheti, viszonylag jó minőségben, és senkinek nem kell a képébe nyomnia a telefonját. ... (amúgy ajánlom, aki szereti Rammsteint)
na jó, leálltam a témával. csak ez engem nagyon bosszant. lehet már öreg vagyok ehhez. eddig mindig úgy gondoltam, hogy akkor élvezhető a koncert a legjobban, ha ott vagy lent a tomboló tömegben, és átéled a feelinget. lehet be kellene vallanom magamnak, hogy tényleg öreg vagyok már ehhez, ha így felbosszant minden hülye, és legközelebb inkább egy kényelmes ülőhelyet kérni a Jézuskától... :)
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Csatlakozom, én is rühellem a koncerten fotózós, videózos "majmokat". Mikor előtted áll, és kitakarja a színpadképedet a szarjával ....
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Zsila
Olvasás
39
Hozzászólások
2
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Zsila további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére