Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

21/2019 Vickancs Fotoblog - költözés közben is csak a motorozás

Túl vagyunk egy kulcs átvételen, a lakás kifestésén. Hát megtapasztaltuk, hogy milyen nehéz ez a szakma is, főleg ha piros falat kell festeni, más színűre. Az előző "festő brigád" nem ismerte a maszkolószalag fogalmát, így mindent is lefestettek, amit most nekünk kellett eltüntetni. Persze ezt mind esténként meló után csináltuk. Szombaton el is kezdtük az átcuccolást. Most a dobozok közötti járatokon közlekedünk, mert még nem volt időnk kidobozolni is.
A nagy takaritás, dobozolás, kupli közepén besokaltam - hogy ennek sose lesz vége - . Uram nagyon megértően, elküldött vásárolni - menjek el fűszertartót venni az új lakásba. Nézelődésem közepet ez ugrott a kezembe. Egy hónapja nem ültem a motoromon, szerintem ez egy jel.
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Mi 3 éve költöztünk. Tavaly már a pincébe kötött ki az a pár doboz, ami azóta sincs kipakolva. És valószínűleg már marad is ott. Ami 3 éve nem kell, nem hiszem, hogy fog még. Persze ki sem dobjuk, mert nem dobunk ki semmit :D
 
Egyszer egy akkor 80 év fölötti bácsi megfogadott a cimborámmal, hogy segítsünk neki költözni, mert összeugrott a családjával. Életre szóló, döbbenetes tapasztalat volt. Én akkor megfogadtam, hogy ha lesz még egy kis eszem, kidobálok, elajándékozok mindent, amit a gyerekeim nem kérnek kifejezetten. Szar dolog egy álló éven át takarítani az összegyűjtött hulladékot egy halott hozzátartozó után. Így járt unokatesóm is nagynénémmel:eek:
 
Én a Konmarinak köszönhetően elég sok mindentől megszabadultam. a legnehezebb a könyvektől volt megválni eddig, mert egész életemben azt tanultam apámtól, hogy a könyv szent, azt tisztelni kell... aztán ránk hagyta az egész könyvtárát, amiben nyilván rengeteg jó könyv volt, de nem az én érdeklődésemnek megfelelőek. Egész életemben rakosgattam őket. Aztán amikor elkezdtem Feng Shui könyveket olvasni,már ott is írják, hogy a könyvek nyomasztóak tudnak lenni, mert állandóan ott látod a szemed előtt (vagy nem, mert 3 sorban vannak a könyvespolcon), és mindig az jár a fejedben tudat alatt, hogy el kellene olvasni őket.
Konmari meg azt mondja, hogy ami nem okoz örömet, attól meg kell válni. Hát tavaly 8 doboznyi könyvet vittem el az adományboltba. Valakinek majd örömet okoznak. Azóta csak egy könyv hiányzik közülük, de igazából az is 20 éve megvolt és nem olvastam el... azóta letöltöttem PDF-ben, hogy ne hiányozzon, de még mindig nem olvastam el. :D
 
A könyveimet át akarom válogatni mihamarabb, mert van 5-6-7 - tehát sok - doboz tele a könyveimmel. Persze ezekből max 2 doboznyi, amit szeretnék megtartani. Van rengeteg pedagógiai könyvem is, amit tesómmal átválogatunk. Ő tanár/tanító - aki a pályán maradt, én elhagytam, így már nekem nincs szükségem rá, eddig folyton egymástól kértük kölcsön ezeket.
Ja és karácsonyra célzásképpen E-book olvasót kaptam a páromtól, hogy hagyjak fel a könyvvásárlással. A kapott eszközön 8000 db könyv fér el.
 
A napokban volt egy beszédem Söndörrel. Ugye itt a vastelepen a helyzet változatlan, sőt, mondhatni szarabb, mint bármikor... most már gyűlik a műanyag is. A cuccaim fele már Bián, de még mindig tőlem nem lehet elférni... Ez a beszólás kihozta belőlem az állatot, és azt találtam mondani, hogy oké, elviszem a maradék vackaimat is záros határidőn belül, amint ajtó kerül a házra, de aztán gondolkozz el azon, ha egyszer itt hagyod ezt az életet, mit fogsz a gyerekeidre hagyni: ezt a vastelepet, ami nekik egy fillért nem ér, csak költség lesz, hogy elvitessék a dolgokat? Kb egy, másfél évnyi feladatot és többmilliós költséget hagysz rájuk ha mindezt el kell takarítaniuk.... vagy csak értéken alul tudnak szabadulni a háztól, mert ezzel ember nem fog akarni foglalkozni. Úgy nézett rám, mintha azt mondtam volna, holnap meghalsz. Válasz persze egy hang se volt.... Ilyenkor mindig én vagyok a szemét bunkó, és nincs hozzám szólva...
Hogy én mennyire költöznék már...
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
711
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére