Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

19/2019 jól esik az elismerés, mindenkinek

Balkánon voltam ezen a héten (Albánia, Makedónia, Koszovó), dolgoztam (csoportot kísértem), és hát fárasztó volt, nem kicsit, nagyon. ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy kell-e nekem az a sok stressz, korán kelés, gyomor baj, fáradság, repülés és buszozás, stb., stb. és mindig megfogadom, hogy "na jó, ez lesz az utolsó". de aztán a végén, amikor minden jól alakul, az utasok jól érzik magukat, köszöngetnek, dícsérnek, és szépeket írnak rólam a FB-kon, olyan jó érzés, amiért úgy érzem, érdemes ezt csinálni :)
pl. ilyeneket is írtak rólam:
https://csamclub.hu/galeria/photos/dav.90793/
mert hát az elismerés, hogy valamit jól csináltál, jól esik, mindenkinek :)
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Tantestületi kirándulás, Prága, 2017 március. Ej de ismerős az idegenvezető csaj. JAAAAA, hát ő volt a személyügyis az egyik előző cégnél, ahol kemény 9 napot sikerült dolgozni! Ahhhhha! Tökjóleldumáltunk, és mindenki csak nézett, honnan ismerem. Háááááát....;):)
 
A tanárság is így van ám! Amikor hulla fáradtan (idegileg) kijössz az órádról, mert föladod, kész vége, elmennek az anyjukba aki ilyenre nevelte őket, és fél perc múlva halk, bizonytalan kopogás a szertárajtón, félve belép a két legcsibészebb lány, töredelmesen bocsánatot kérnek az osztály viselkedéséért, és hívnak vissza, engeded magad rábeszélni, és az osztály ott vár halálos kussban, és végül mégis meg tudod tartani az órádat...:sze:
 
Hát nem tudom, én egyszer vittem csoportot külföldre, soha többet, minden tiszteletem. Pedig az csak egy 2 napos horvátországi csobbanás volt.
Maradok a pár órás városnézéseknél, a legtöbb emberből ennyi pont elég is:D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Zsila
Olvasás
50
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Zsila további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére