Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

19/2019 Vickancs fotoblog - pakolunk, pakolunk

Múlt héten is növeltem az otthoni rendetlenséget, újabb és újabb dobozok kerültek megtöltésre. Már csak hetek, napok kérdése és birtokba vehetjük az új otthonunkat.
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Na az nem megy nekem.... Egyenlőre minden jön aztán kipakolásnál aminek nincs helye... Megy a levesbe.
Kipakolni több időnk van, mint be.
 
Dehogy lesz... ha egyszer beköltöztök és kipakoljátok a fontos dolgokat, elkezditek évezni a lakást, a nemfontosak pedig évekig ott fognak porosodni valahol a dobozban:D
 
Kis lakásba költözünk, így nem lesz hely a doobzok pakolására (felesleg eltüntetésére), így kénytelen leszek. 47nm nem nyel annyi mindent, mint a 70nm.
 
Hányszor pakoltam már életemben! Számát se tudom. S most olyan, mintha nem történt volna közben semmi: anyámékkal lakom, Simsonom van, mint az első motorom, egyedül vagyok... csak közben kicsit összetört az élet, van miattam két, már most totál elrontott életű szerencsétlen gyerek a világon, a szüleim betegek, én hiába vágyakozom egy IGAZI motor után, hát... az élet szép...(szép nagy pofáraesés)
 
Nade nem én vagyok itt a téma, úgyhogy bocs! Sok boldogságot kívánok Nektek az ÚJ otthonotokban! Békesség, egészség kísérje utatok!:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
858
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére