Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

A Termul-jelenség - a benzinkakas

Csudálatos ez a facebook, legfőképp a kapcsolati hálók dinamikája miatt. Szóval van egy (szerintem nem enyhén deffektes) srác Kecskeméten, a fétise a motoros nő. Már tudjuk hogy hol él, és hogy biciklivel jár munkába, volt valami ütős simója, és ha meglát motoron két nőt, ijedtében majdnem beesik az árokba a bringával... Kevés olyan magyar nevű, motoros képpel megáldott nő van a facebookon, akinek még nem írt ismerkedős messenger üzeneteket, amiben kifejti, hogy milyen jó lenne őt elvinni motorozni... Mármint, hogy őt vigye el a nő motorozni.
Értem én, hogy változik a világ, na de mégis... hát de ennyire?! Eredendően a csajokat viszik a pasik vagy mi...

Időnként fel-felbukkan motoros nős körökben, és szegénykét kinevetik, mert hát szimultán 5-6 csajnak is ír, de hát senki se veszi komolyan, mert lejön mindenkinek pár sor után, hogy a toronyban nála másként működnek a kerekek. Rendszerint vagy nem válaszolnak neki, vagy udvariasan elhajtják. De van, akivel úgy is elbeszélget, hogy az egy sor választ nem ír neki... :)

Aztán meg a nők olyanok, hogy a kapcsolati hálót elég rendesen használják, amint felbukkan valahol egy fura figura, ugye elkezdik kérdezgetni egymást, hogy ez a madár vajon ki fia borja, ismered-e? ...és akkor kiderül, MINDENKI, de szinte MINDENKI ismeri. :D :D :D :D

- mert mindenkinek írt már,
- van akinek többször is,
- nem fogja fel a NEM-et, csak tiltással van béke,
- és akit még nem szólított le messengeren, az nem is rendes motoros nő... :D :D :D


Így alábbi nevelési célzatú ötletek merültek fel vele kapcsolatban:
- le köll tiltani oszt jóvan - ez addig működik míg a kis jószág nem csinál magának kétévente új profilt, és feledékeny, többször körbekattintja az atyaúristent is...
- vigyük el motorozni és hagyjuk ott a tajgában a farkasoknak, (ez volt az én ötletem)
- hozzuk össze a pinkpóniversenycicával! :D (ez másé, én nem vagyok ennyire genyó :D)
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Nekem a harmadik verzió tetszik a legjobban!:D:D:D

Egyébként most viccet félretéve, eddigi összes (kemény 3) barátnőmmel való összejövetelkor komoly súllyal esett latba, hogy ha neki nincs is, legalább szeresse a motorokat. Így talán elviseli majd a mániámat. Na hát ez ugye a harmadiknál nemgyüttbe:heureka:valszeg szélhámoskám azt mondta, amit hallani szerettem volna:mad:hogy ne neki kelljen otthon maradnia az anyját ápolni:eek:
Viszont a második barátnőm több nagy álmomat is valóra váltotta: építhettem neki motort, ráadásul choppert, a vasával végigchopperezhettem a magyar 66-oson, használta is rendesen a vasat tőlem függetlenül, és még mást is, ami most nem idetartozó;)
Viszont itt nem azért vagyok fönt, mert csajozni akarok, hanem mert NaNa meghívott anno, és találtam egy normális közösséget, Veletek mindent, de tényleg mindent meg lehet beszélni normálisan, kíváncsi vagyok és adok a véleményetekre, jó más szemszögből is megvizsgálni a mindennapi dolgokat. Habár többször megsértettek annyira (nem Ti), hogy már kétszer is elköszöntem (hiba volt), Mégis maradnék. Remélem, nem vagyok nagyon idegesítő! Nekem is bejönnek a motoros csajok, de tiszteletben tartalak Titeket, és nem nyomulok rátok, néztem én már tükörbe így is, úgy is:eek:
valszeg ezt a fent említett tag elfelejtette megtenni:eek:
 
Ja a fétisekről. Egészen durvákat is láttam már élőben. Volt egy cimbora, aki a fekete fehérneműre volt rákattanva olyan szinten, hogy mindegy, de tényleg mindegy volt, hogy néz ki, aki viseli, ha kivillant egy fekete melltartópánt, a srác szabályosan megőrült.:eek:
 
Bocsi ha ilyened van akkor ilyened van, nem gáz, sőt. Most nekem is ez van. Szerintem a világ legjobb 50-ese, csak nem kell kókányolni, szakértően kell kezelni, javítani és kész. Van itt a faluban egy cimbora, ő társkeresőre tette föl magát a Simson nyergében ülve, nem is figyelte, hogy kétméteres csalán a háttér:Dez alapján a kép alapján talált párt, 18 éve vannak együtt:ok:

Szerintem az eredetileg tárgyként fölhozott kecskeméti tagnak is kéne valami vas, aztán nyugoggyonmámeg vagy ha nem:szuri::üss:
 
A fő probléma az, hogy jelenleg ilyenem sincs, sőt ez is csak kölcsönbe volt, csak egy kicsit nosztalgiáztam:).
 
Bocsi, Neked (is) kell valami vas. Nem azért, mint a kecskeméti tagnak, de kell. Kívánom, hogy mielőbb hozzá tudj jutni (és meg is tudd tartani!) azt a vasat, ami a szíved vágya!:csam:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Yamina
Olvasás
1,085
Hozzászólások
24
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Yamina további bejegyzései

  • Kukimágnes
    Tegnap elmentem a robesszal 160 km-re a kaptárgyárba lépkeret lécekért...
  • Változó korszakok
    Nehéz döntésre jutottam. Megvettem a Lóóóra a gumikat, aztán mondták...
  • Tagama
    Elment tavasszal. Nem tudtam elmenni a temetésére. Most sikerült...
  • A legnagyobb harcos elment...
    Azt hittem acélból van és sosem hal meg. A profilképén jó ideig egy kis...
  • Kegyelmi állapot
    Mostanában nem írtam blogot. Mert minek... Elfoglalat a kert, az...

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére