Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

18/2019 Olajcsere

Ha jól emlékszem, tavaly kimaradt az olajcsere a motoromon, előtte pedig a férjem intézte, úgyhogy fogalmam sincs, mi történt. A most leeresztett olajakat látva nagyon ráfért már a motoromra a csere, és az is időszerű volt, hogy egy kicsit a kezembe vegyem a dolgokat és rálássak a műszaki állapotára.

94847-1557132504-c98d32246932b67e95d9a96716531655.jpg

Segítségnek a legjobb embert találtam meg, ugyanis @Alien (aki mint tudjuk Szűz jegyű) igen alapos minden tekintetben. Olyan jól lecserélte az olajaimat, miközben én fotóztam meg videóztam egyszerre, hogy ilyen jól nem cserélte még le soha senki.

Hamarosan a videót is megpróbálom megvágni és felteszem, most elégedjetek meg annyival, hogy ezen is túl vagyok erre a szezonra. Most kéne egy pár új gumi, mert a mostaniak bár nincsenek még lekopva, viszont már 8 évesek...

Egy csomó képet raktam fel az olajcseréről ide.



Ha pedig kíváncsi vagy, hogy @Alien hogy cserél telóolajat (ami egyébként nekem is aktuális, de azt mondta, azt nem vállalja :D), akkor KATTINS IDE!
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

A gumi elöregedését gátolja a glicerines bedörzsölés, kérdezd meg Alient, javasolja-e, mert ezt egy 70-es évekbeli könyvben olvastam, amikor a gumiabroncs még gumiból volt. Az oldalfalra - de CSAKIS oda - szilikon spray-t javaslok. Ha nem feltűnően tűnt el a tapadás, nincs berepedezve a minta közében és az oldalfalon, szerintem nem kell feltétlenül lecserélned. Bár Te tudod. Könnyen beszélek, Simon hátsója kb. 5, elsője kb. 1 éves... az eleje még szőrös... szeressük az ilyen szőröset;):)
 
Elmentem a gumishoz, hogy nézze meg, szóval... amúgy az oldala nekem is szőrös még. nem döntök elég nagyot.
 
NaNa pedig a határozott döntés jó dolog:D:D
Yamina célozni tudni kell:D:D

hú de vicces kedvembe vagyok, nagy bőgés lesz a vége:p
 
Tényleg nagyon kell vigyázni, hogy a futófelületre, markolatra, ülésre, lábtartóra véletlenül se kerüljön icipici se. Nagy pofára esés lehet belőle, úgyhogy a célzással nem vicceltem. Viszont a gumiabroncs oldalfalának, a láncvédő guminak, egyéb gumi alkatrészeknek jót tesz.
 
A szilikonnál már csak a gumifény jobb, amit az az idióta használ... :D Ki tudja, lehet azért kell gyökkettővel mennie mindig...? :D :D :D
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
698
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére