Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

16/2019 Ragasztó, és strassz, és ragasztó...

a húsvéti hétvégét barátnőimmel indítottuk, és egy kis kézműveskedéssel. Nem, nem festettünk pirostojást, sem hímes tojást, hanem strasszokat ragasztottunk a fellépőruhánkra.
Csatolás megtekintése 16856
jó buli volt így csajosan, csacsogósan. ruhánként 600 darabot kellett volna felragasztani, de a varrónő elszámolta, kevesebbet kaptunk, és így csak 360 darab jutott fejenként, de a végén örültünk, mert nagyon xar volt a ragasztó, nehezen lehetett vele dolgozni.
és ilyen lett a végeredmény:
Csatolás megtekintése 16857
párnára van ráhúzva a ruha, remélem rajtam azért majd jobban fest, és még van öv is rajta, ami fel van strasszozva, ami nem látszik a képen, mert most rá van hajtva a szoknya rész.
egyébként nagyon ötletes a ruha, átalakulós, feketében kezdünk, és olyan, mintha frakk lenne rajtunk, majd lebontjuk, és arany színű hosszú szoknyás ruha lesz belőle. "magic show" :D
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

A vetkőzős részre én is:D:D:Dna jó, a táncosra IS:Dkicsi lányom piszok jó táncos, ösztönből olyan koreográfiákat nyom, hogy csak tátom a szám, érdemes LETT VOLNA foglalkozni vele. Csak hát a kedves feleségemnek fontosabb a(z alaptalan) féltékenykedése, mint a gyereke:morog:
 
Egyébként ilyen ruhavarrós dolgokat én is szoktam csinálni, csak egyedül, zenét hallgatva, amikor fater már lefeküdt, mert képtelen elviselni, hogy ilyen dologgal férfiember foglalkozik:heureka:
 
hát gyerekek, tegnap megvolt a premier... hááát, nem volt rossz... de lehetett volna jobb is. én pár részt az elején elsiettem, és a végét még gyakorolnom kell, mert kicsit béna vagyok. valaki elfelejtett "átöltözni", valakinek meg nem sikerült, mert össze csomósodott a ruha. ja és a hajam már az elején megadta magát (csak 1 kiló hajlakkot tettem rá, kettő helyett), olyan voltam mint egy kócos kölyök a játszótérről :D szóval kész kabaré!!! :D
de lesz majd jobb is, mindig ez van, hogy bele kell jönni, és néhány fellépés után már rutinosak leszünk.
de itt megnézhetitek, ha érdekel. kicsit fura szögből van felvéve, de ebből az állásból látszom az első felében .
ez a felvétel nem nyilvános, kérem diszkréten kezelni. csak nektek, csak most. a csapat nem akarja nyilvánosságra hozni az átalakulós ruhát, sem a gyújtogatós varázslást, legyen minden fellépésen meglepi :)
 
flitter varrogatás is volt régebben, az is jó kis macera munka, így van! :)

Vidék, szerintem nem szégyen, ha egy férfi ruhát var, sőt, minél sokoldalúbb egy férfi, annál jobb, nem?
és sosem késő elkezdeni táncolni. közülünk is sokan felnőttként kezdtek, igaz amatőrök vagyunk, és leginkább magunknak csináljuk, de azt örömmel, és szerintem ez a lényeg. szerintem bátorítsd a lányodat, csinálja azt, ami érdekli, és amit szeret, igaz nem tudom hány éves, de egy idő után már nem kell feltétlenül az anyja bele egyezése, hogy táncolhasson, vagy valami mást csinálhasson...
 
Én is úgy gondolom, hogy egy férfinak mindent meg kell tudni csinálni - ha már úgy terveztem eredetileg, hogy egyedül maradok, de ez ugye megint újra így van. Már "csak" főzni meg kertészkedni kell megtanulnom (a kapálás az még nem kertészkedés!), meg az eltevést (ubi, lekvárok, kompótok stb.). Csak apám szélsőségesen konzervatív (az idegbetegsége mellé:heureka:), úgyhogy vannak férfimunkák meg női munkák:heureka:
A drága feleségemnek a most 6 éves Pannám tánctanárával vannak személyes problémái. Szerinte TÚL közel van a gyerekekhez. Mondjuk azt mástól is hallottam, hogy talán kicsit túl teljesítmény-orientált, meg sokaknak a személyiségével is van gondja, de milyen legyen egy tánctanárnő na: hipernőies. Ez így van rendjén.
 
Túl közel .... valószínűleg megtalálja a hangot a gyerekekkel, kedvelik a gyerekek, és a "féltékeny anyukákat" ez zavarja.
 
:mad:Na ja, vannak anyák, akik magukon kívül mást nem szívesen eresztenek a gyerek mellé... később ők azok, akik a lányuk udvarlóját felhívják, hogy elmeséljék mekkora kurva az ő édes lányuk.... (ha nem hallom a saját fülemmel a telefonhívást, nem hiszem el).
 
Találkoztam már sokféle ilyennel meg olyannal is...:eek: Szerintem ezzel a tánctanárnővel semmi gond. Egy tánctanár milyen legyen: ő folyamatosan fellép, még az utcán menet is... Csak most ugye nem tudom megoldani, hogy eljárassam hozzá, se pénzben, se időben, se logisztikában... meg a drágalátos feleségem nem is engedné...:heureka:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Zsila
Olvasás
77
Hozzászólások
26
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Zsila további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére