Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

16/2019 Robogóztam - hátul ültem

Komolyan elgondolkoztam azon, hogy mikor fogok tudni végre motorozni egyet a Siklóval. Ez a hét sem szolgáltatott alkalmat rá, hogy elővegyem...

94547-1555962951-04db6d205a8905aad709456f609ddaa6.jpg

Amellett, hogy a múlt heti takonykórom mostanra ismét arcüreg-gyulladásban csúcsosodott ki, a szokásos anyukás feladataim voltak: a gyerekeket hurcolászom folyton ide-oda, amikor meg napközben nincsenek itthon, akkor próbálok dolgozni. Pedig azt hiszem, ez az egy esélyem van, hogy motorozhassak.

A héten az nehezítette még a dolgomat, hogy mindkét autónkat szervizbe kellett vinni, így esett meg, hogy a férjem mögött utazhattam a robogóján, hogy eljussunk a kocsiért a szervizbe. Mondanám, hogy :hura:, végre megint motoroztam, de azért ez nem ugyanaz... bár szeretek mögötte ülni.

A hétvégén húsvétoltunk a családdal, és csak egy laza kis kerti buli maradt a régi motoros haverokkal, akik viszont újra bemotorosodtak, de az egyiknek külföldön van a motorja, mert amúgy ott élnek, a másiknak meg még nem sikerült átíratnia.

Szóval most azt tervezem, hogy egyrészt leszervizelem a Siklót, mert tavaly elmaradt az olajcsere is, olyan keveset használtam, és a Női Motoros Nap előtt megyek vele egy keveset valamikor hét közben, mert május 4-ig már csak egy hétvége van, az meg megint gyerekes program.

Jól fog jönni az a vezetéstechnikai tréning május 22-én a Hungaroringen.
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Az én motorom egy éve nincs itthon. Mondjuk most már leműszakiztatom, mielőtt hazajön. És előtte is állt kb. egy évet, abból az utolsó felet be sem volt indítva. Hát ez van, az anyuka lét a motorozás rovására megy. Illetve a szülőség, mert az uram is épp, hogy meg tudja néhanapján járatni az övét, szerintem abba se pörgött bele 500 km-nél több az elmúlt évben. Viszont látok sok motorost és egyre jobban viszket a tenyerem egy kőrre. Szóval nemsokára hazahozom Zümit, aztán csak eltekergek vele havonta egyet, hogy járatva legyen, nem úgy mint tavaly. Mondjuk, hogy hol fog aludni még azt nem tudom, nem akarom, hogy a ház mögött, mint régen, amikor még használtuk. Mondjuk azóta van beálló, de oda se nagyon fér a kocsi mellé.
 
Csináljatok neki valami zárt és méltó helyet. Föl tudtam volna robbanni anno, amikor drágajó apám a szaros csirkeólat jelölte ki a motor téli tárolóhelyéül, és amikor kifogást merészeltem emelni, ordított mint a fiaszamár, amikor érdemei szerint ráb.tam az ajtót, akkor meg a szívbeteg anyámmal folytatta az ordítozást. Nem normális, de frankón. Úgyhogy először csináljatok neki rendes helyet. Járassátok rendszeresen, egy motornak rosszat tesz a hosszú állás. Balesetmentest!:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
759
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére