Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

10/2019 Köcsögösködtünk

hétvégén rábeszéltem a páromat, hogy menjünk el köcsögöket készíteni, vagyis agyagozni, kerámiázni, akárhogy is hívják. nagyon jó móka volt. nagyon jó volt az útmutatás, több technikával, tök szépek lettek a készített tárgyak, és miután ki lesznek égetve, a hölgy, aki szervezte a tanfolyamot, még be is festi nekünk ezeket mázzal. majd megmutatom a végeredményt is.
és a párom is nagyon élvezte, miután kicsit bele jött, készített magának egy literes sörös korsót, és a rendezvény egy kis étteremben volt, saját kézműves sörökkel, szóval a végén ő már inkább csak söröket kóstolgatott :D
csak ajánlani tudom, kicsiknek, nagyoknak, lányoknak és fiúknak is :)
[photo=medium]90174[/photo]
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Ghost, Demi Moore+Patrick Swayze, megvan? :ok:Utálom a romantikus filmeket, de ezt elnézegettem.
A szomszéd faluban, Bárdudvarnokon minden nyáron összegyűlnek az üvegművészek, szerte a világból. Érdemes rákeresni, ellátogatni oda, gyönyörű dolgaik vannak!:ok:
 
Én a szobrászkodási, alkotási vágyamat motorok átépítésével, Star Trek csillaghajók tervezésével, rajzolásával és írással élem ki. Már ha esetleg akad rá némi időm. Tervek azok vannak, mindegyik téren. Idő, erő már sokkal kevesebb:(
 
https://www.facebook.com/Mákvirág-Kerámia-PoppyCeramics-316143878762257/
ez a FB oldala a csajnak. tényleg ajánlani tudom, nagyon tartalmas, és nem lehúzó. lesznek még most tavasszal is ilyen események, érdemes követni, ha érdekel.
helyileg meg Pesten az Akácfa utcában volt, Kispipa étterem.

Vidék: Ghost, hát persze hogy megvan, a párom a film zenéjével "boldogított" engem a tanfolyam előtt, mert neki is ez jutott az eszébe. :D
 
:D Tök jók ezek a kézműves foglalkozások.
Én az örömfestést is kipróbálnám, bár a végén az van, hogy inkább a Csajokamotoron honlapon faragok még ezt-azt helyette.
 
az örömfestéssel kapcsolatban vegyesek az érzéseim, mert nagyon sok iskola van, láttam pár alkotást, és nem voltak túl szépek, mert szerintem az tényleg csak öröm festés, és nem festés tanulás, vagyis nem adnak elég instrukciót. és ahhoz képest drágállom.

de alapvetőleg engem is érdekel a festés is, és épp a napokban jelentkeztem be egy akrill festő tanfolyamra, ahova azt írták, hogy ténylegesen tanítanak is valamit a technikából. remélem jó lesz.
én ide jelentkeztem be: Zsilip festőtanoda, március 22., délután 14:00-18:00, ha valakit érdekel és jönne velem :)
több ilyen kezdő tanfolyamuk is van most a hetekben. 2 helyen is tartanak tanfolyamot, 13. és 14. kerület, de a 13. kerületi meg fog szűnni, így a legtöbb tanfolyam már a 14. kerben van.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Zsila
Olvasás
824
Hozzászólások
20
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Zsila további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére