Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

10/2019 Mindenki motorozott már, csak én nem

Nálunk már javában tart a motoros szezon. A gyerekek hetek óta motorozni akarnak. Mondtam nekik, hogy majd ha húsz fok lesz, de az apjuk azt mondta, 5 fok fölött már mehetnek. És napközben már 5 fok fölött van... :vacog:

94266-1552317184-2dd18110e90d81198fb20bf64727a07e.jpg


Most engem is folyamatosan azzal nyaggatnak, hogy vigyem meg hozzam őket motorral, de egyrészt még nem barátkoztam meg a hőmérséklettel, másrészt a gyerekszállítással sem.
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Ez ilyen udvari akció volt, vagy a rendőr már írja a csekket neki? :D A mediterrán országokban ez mindennapos, de itt az árokparti főbelövés érte a minimum. :D
 
idén még én sem motoroztam, mert még nekem is hideg van, nem szeretek fagyoskodni, és hallgatni a bukómon belül, hogy vacog a fogam :D
 
Bibibí, én már motoroztam... már ha a városbeli poroszkálást, meg a Dobogókőre felrettegést annak lehet nevezni:D
 
Simon még mindig cafatokban, Piroska, Sára is, Póni még csak tervben, más nincs:(már épül a kolléganő fiának a Babetta Cafe Racer, sztem ő lesz az első nekem idén:ciao::tuzolto:
különben is nincs hideg, csak hiányos öltözék;):D
 
Panna (6) most meg azzal nyaggat, hogy mikor tanítom már meg motorozni:heureka:mondom majd 7 év múlva, ha addig még kíváncsi lesz a pofámra:pbe van neki ígérve a piros chopper:confused:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
853
Hozzászólások
18
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére