Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Országjárás tervezés

Az van, hogy mocskosul elegem van. Az építkezésből is, meg a magánéletemből is. Az állandó meló, a rutin lassan megőrjít és érzem, hogy alattomban lassan utolér a lelki nihil... Linda barátném azt mondta, ne hagyjam, induljak el, és valamit változtassak. Változtatnék én, költöznék már de mocskosul... csak még igen szellős a sztori... :D
Mondjuk ez az előre menekülés idáig mindig mindent megoldott, de hát na. Legszívesebben már költöznék, de még nem lehet, szóval marad a világnak menés, nehogy utolérjen a lelki nihil.
Régi vágyálmom körbemotorozni Magyarországot. Úgy lenne az igazi, ha motorosoknál tudnék megszállni. Áprilisban egy-másfél hetet erre szeretnék szánni. Kb. április 9-től 19-ig tervezem a szabadságolásom. Aki útközben csatlakozna kísérőként, örömmel látom akár csak pár km-re is.
Szóval olyan kedves ismeretlen motoros kollégákat/kolléganőket keresek, akik ezen az útvonalon valahol élnek és a közelben megszállhatnék náluk egy éjszakára. Hálózsákom/kispárnám van, vacsikészítésbe nagyon szívesen beszállok. Prioritás a tisztaság, kevésbé prioritás a kényelem, egy matrac és egy zuhanyzó közelsége már nekem tökjó. Kedves emberek legyetek, vidámak, minden más huszadrangú. A megjelölt települések 50-100 km-es közelsége pont jó. Blogírással tervezem, fotókkal, szóval nyilvános lesz a buli, ebben a blogban.
Várom ezen az útvonalon élő motoros társak jelentkezését a minafoto@gmail.com-os e-mail címen:
Sopron - Zalaegerszeg -Pécs - Gyula - Nyíregyháza - Aggtelek - Balassagyarmat - Dunaújváros.

:flover:
Csatolás megtekintése 16831
  • Like
Reactions: 5 emberek

Hozzászólások

Helló! Szuper lesz Neked! Nem tudom, h merre tervezed a Pécs-Gyula közötti szakaszt, de én Jászszentlászlón (Kiskunmajsa-Kiskunfélegyháza között) szívesen látlak egy éjszakára és egy vacsira. Üdv.: Rita
 
Zalaegerszeg-Pécs között mi az útvonal? Én Kaposfőn lakom. Be tudlak esetleg ajánlani egy pécsi nagyon jó barátomnál, akinek a Jawa és CZ gyűjteményétől egészen biztosan dobsz egy hátast. Ő ráadásul tudtommal pillanatnyilag egyedül van, nincs hisztizve-őrjöngve féltékenykedő feleség (mint nálam), és rendes srác. Ha arra jársz, és meg tudunk beszélni egy időpontot, szívesen összefutnék Veled! Sajnos addig nem hiszem, hogy kész lesz Simon...

Nagyon szuper ötlet ez a túra. Nemcsak - és nem elsősorban - :tuzolto:jelleggel. Ezt így kell csinálni!:ok:
 
Hú az ilyen régi motorokat nagyon bírom :D Okéokéééé, adjál hozzá elérhetőséget, ha áment mond rá! :) Meg már régóta érik a randink is. :D Odagurulok majd a melóhelydhez, ha az jó :)
 
Utoljára módosítva:
Tökéletes! Toponáron tanítok, Kaposvár mellet, ha konkrét lesz a nap, elküldöm az órarendem. Hadd essen le a nebulók álla, ki jött a Chopperbához!;):DDávidnak írtam is, belinkeltem a blogod, most várom a válaszát.:ciao:
 
Tökéletesen megértelek. Sőt...
Még útitársad is szívesen lennék, kár hogy most nem tehetem.
Várom majd a beszámolóidat!
 
Láttam, hogy Sári is írt a facén, nála voltam tavaly, ajánlom, hely van, és ő is motoros. És onnan csak egy ugrás Vidék, bár nekem tavaly nem jött össze vele a találka.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Yamina
Olvasás
1,442
Hozzászólások
26
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Yamina további bejegyzései

  • Kukimágnes
    Tegnap elmentem a robesszal 160 km-re a kaptárgyárba lépkeret lécekért...
  • Változó korszakok
    Nehéz döntésre jutottam. Megvettem a Lóóóra a gumikat, aztán mondták...
  • Tagama
    Elment tavasszal. Nem tudtam elmenni a temetésére. Most sikerült...
  • A legnagyobb harcos elment...
    Azt hittem acélból van és sosem hal meg. A profilképén jó ideig egy kis...
  • Kegyelmi állapot
    Mostanában nem írtam blogot. Mert minek... Elfoglalat a kert, az...

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére