Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

8/2019 Vickancs Fotoblog - egy korszak vége

Valentin napi vagyoránk alatt kaptunk a kis házunkra ajánlatot, nagy nehezen meg is állapodtunk.Így múlt hetünk a ház eladása körül zajlott (papírok beszerzése, ügyvéd stb). De végül is pénteken pont került az ügy végére, és házatlanok lettünk. Ezt egy kis süti, kávézással ünnepeltük meg.
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Hol lesz a következő lak? Nagyobbra, újabbra cserélitek? Jó árban tudtátok eladni (nem az összegre vagyok kíváncsi)?
 
Hajdúsámsonban volt egy kis parasztházunk, de mivel Budapest környékén dolgozunk így nem tudtuk használni. Most egy Székesfehérvár, Bicske, Százhalombatta környékén keresgélünk egy felújított panellakást.

Az eladás tekintetében úgy számoltuk, hogy 2013-ban vettük, amit ráköltöttünk, és amennyiért most eladtuk, akkor NULLÁban vagyunk. Debrecenben kb fél év alatt az ingatlan árak nagyon megerősödtek. PL: egy panel amit ősszel még 17 millió környékén adtak, az most 23 alatt nincs.
 
A beruházás már elkezdődött, így már most is nagyon emelkedik. Valószínű az agglomerációból még 4-5 települést fog érinteni.
 
Biatorbágy külterületen fogtok találni 5-6 M körül is, ha akarod szívesen megmutatom merre érdemes keresgélni, mert az öregek nem teszik fel a netre a hirdetéseiket. Feltéve ha nem akartok csokos vagy más hitelbe belemászni, mert huszonmilliók alatt nincs a pest megyei falvakban/városokban kéró. Külterületi kéglire nincs hitel, max személyi hitellel tudtok részt kipótolni, de az meg nem olcsó. Itt Bián bent a faluban még egy lakás az új építésű sorházakban is 25 M körül kezdődik... és az nem nagy, 40 nm kb. De külterületeken szép, néhol még gondozott telkekkel is vannak helyes kőházikók meg téglaházikók is. Igen, fel kell újítani a nagy részét, de van olyan is ami azonnal is költözhető, azok 8 M körül már elérhetők. 7,5 ért van az utcánkban egy szép kis házikó épp eladó.
 
@Yamina Nagyon szívesen venném a segítséget. CSok-ot nem szeretnénk felvenni, más hitelt csak ha nagyon muszáj.... Nem szeretnénk nagy kertet, ezért gondolkozunk elsősorban lakásban, sorházban. Mert jóidőben motorozunk és nem kertészkedünk.
 
A kertészkedés előnye, hogy tudod, mit eszel meg. Lehet, hogy nem olyan szép mint a tuskós GMO-s, de FINOM és TE termelted. Nem is kell nagy kert ehhez, pláne a mai munkáltatói morál mellett...
na megszólalt a parasztgyerek:D

Az ingatlanokkal érdemes észnél lenni, ha valami olcsó, nem biztos hogy csalás, csak rossz az út, a busz ritkán megy, sok a "nemzetiségi" vagy OLYANOK a szomszédok. Mifelénk röhejesek az ingatlanárak az említettekhez képest. Olyan is a környék. Csak emlékezzetek, mikről híres a környékünk: Szita Bence, nefürgyéle, Tipszmiksz Csabi, és most ez a vadászbaleset legutóbb...:confused:
 
Az új sorházak a lakóparkos részen vannak, de elnézve a kivitelezést, én ugyan oda nem költöznék (túl gyorsan épülnek és a beköltözők már panaszkodnak). Ott 60 milla körül van egy zsebkendőnyi telekkel kb 120 nm-es kéró. Pamacs utca, Katalinhegy, Szarvashegy részeken találtok 5-6 milla körül. De az már külterület és 1000 nm körüli telkeken 30-50 nm-es kis házak vannak. Mondom az külterület, tehát vannak részek, ahol még földút van. A Pamacs még aszfaltos, bár elég lukacsos, viszont itt van egy egyesület ami a fejlesztésen van (az egyik alelnök vagyok benne).
 
Biatorbágy Peca-tó már felkapott, ott tizenmilliókért mennek a házikók, Budaörs külterület 20 milla körül, de ott alapvető probléma, hogy nincs víz, és a kútfurás se műxik mert iszonyat mélységekbe kell lefúrni, ami milliókat jelent. Áram van, meg aszfaltos út is, de ha belegondolsz, hogy ciszternaépítés, esővízgyűjtés csak az alternatíva, az necces.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
792
Hozzászólások
22
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére