Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2019 / 08 Szauna

Életem első szaunázása :) Ezentúl rendszeres lesz, annyira tetszett. :ok:
Ja, amúgy motoroztam is a héten, de nem fotóztam le, sőt a fészbúkra se raktam ki :gyogyeger:
Csatolás megtekintése 16825
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Akkor nem hisszük el. :p

Ez infra?
Nekem is kellene, a természetgyógyász azt mondta egy hónappal ezelőtt, hogy heti 2-3-szor beiktathatnék egy fél óra infraszaunát. Egyelőre nem találtam a környéken... azon gondolkodtam, kéne venni egyet itthonra.
 
Jah, akkor meg se történt, mi? :D

Ahham, infra. Hát, fél óra kevés, annyi alatt fel se melegszik rendesen. Én edzés után ültem be, 1 órára. Kb fél óra után kezdtem el izzadni, 65° - ra állítottam be, de azt jóformán csak az utolsó negyed órában érte el. Én meg kineziológushoz járok, ő javasolta, méregtelenítés céljából :) Hát, kíváncsi leszek, eddig fain :) Sőt, az edzőm közben megjelent a másik helyiségből, ahol szolizott, így tulajdonképpen végigbeszégettük az egy órát. Én ültem benn a fülkében, ő meg kinn öltözött, és az üvegen keresztül csacsogtunk :D De megbeszéltük, hogy jövő héten edzés után együtt ülünk be, mert olyan jót beszélgettünk :sze:
 
Na nekem ez a bajom vele főleg. Mondjuk itt nem messze az egyik fitnessben találtam, de ott 1500 Ft 1 óra. Azt egyrészt soknak tartom, másrészt ha nem is edzem, az mennyire macera már odamenni, ott ülni egy órát, aztán felöltözni meg hazajönni. Ha meg még edzenék is, az minimum 2, 2,5 óra. Kinek van annyi ideje?
És nem olyan drága amúgy, mert láttam kétszemélyest 250 000-ért. Mi négyen vagyunk, ha 1500 Ft-jával számolom, tök hamar visszahozná az árát. Persze ahhoz még így is gyűjtenem kell. :D
 
1.500,- pénz? :eek: Nekem 800,- volt, épp most drágították 7-ről :D Edzéssel együtt is csak 2.100,- volt... hát, na, macera, az biztos. 8-kor mentem el itthonról, 8:30-kor kezdődik az egy órás edzés, utána letusoltam, lementem a kabinhoz, ott is eltöltöttem egy órát, aztán újra lezuhanyoztam. Dél körül itthon is voltam :)
 
Na ez nekem nem fér bele úgy, hogy a gyerekeket 1/2 9-re viszem az oviba és fél 5-re megyek értük. Közben meg még dolgoznom is kellene valamicskét. Ha itt lenne egy ilyen mondjuk a pincében, akkor levinném a laptopot vagy ilyesmi. Bár nem tudom, hogy az infra mennyire süti meg az ilyen műszaki cuccokat. Lehet, hogy egy könyv praktikusabb. :D
Vagy levinném a hajtogatni valót. az általában másfél óra.. :D
 
"Vagy levinném a hajtogatni valót. az általában másfél óra.. "
:gurul:

Na, hát ironikusan jegyeztem meg én is, hogy délre itthon is voltam... :eek: Meggondolandó lesz nekem is a jövőben, hogy inkább az este 6 órás edzésre megyek eztán, és úgy a szauna...
Amúgy gondolkodom én is, hogy veszek itthonra. használtan már elég kellemes árak vannak.

Egyébként én sem mertem bevinni a telefont, mert féltem, hogy összeveszik az infrával. Szerintem a mobilnet sem működne a kabinban.
 
Utoljára módosítva:

Blogbejegyzés információ

Szerző
Geminibike
Olvasás
52
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Geminibike további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére